- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
van valakinek feleslegben sárga zalman hűtőből kimaradt hővezető ragasztója?
újabb vga modra készülök,és kéne..mondjuk valami matricát érte cserébe? -
porker
tag
Köszi, keresni én is tudok, de exact választ nem kaptam :)
Amúgy ez az alaplap a Giga VAXP-je.
A proci mellette 33 fokos, a lap egy Chieftec toronyban van előről jön a levegő, hátul egy 8 centis cooler és az Enermax táp távolítja el a meleget.
A ''kereszthuzatot'' tudom még növelni, csak most cirka 16 dBa-es zajjal mennek a coolerek, amit nem szívesen áldoznék be :)
Egyébként épp az imént találtam erről Andorpapa egy elmélkedését. Szerinte a north nem annyira érzékeny mint a CPU. -
porker
tag
Én most raktam fel a Northbridge-re a kék Zalmant. Az a trutyi amit hozzáadnak az sima zsír.
Mellesleg: nekem eddig cooler volt a north-on és kb. 5 fokos volt. Most sajna a 40-et is veri. Nem sok ez kissé? Vagy tud valaki méretesebb (jobban hűtő) chipset coolert passzívban? -
DummyBoy
senior tag
Akkor hergellek még egy kicsit :)
Mi is ezen filóztunk, gondolkodtunk a szélekre kétoldalas ragasztó + középre paszta és hasonlókon, DE!
Én vettem Sefter-tól Revoltec chipsethűtőt és abban MINDENFÉLE lefogatás van!
Sőt, van benne egy egész chipsethűtő méretű kétoldalas hővezető ragasztólap is :)
Szóval mindenhova fel tudod tenni!
Nagyon baba kis cucc :) Ezzel fogom a SB-re felrakni a hűtőt ... jelenleg a NB-en van, kampókkal, oda majd Zalman megy ha végre kapok! :(
[Szerkesztve] -
Garfield
aktív tag
Hanyszor mondjam meg EL ????????:(((
Nekem se kapos se semmilyen NEM YO !!!!! CSAK a RAGASZTHATO !
MERT SZET VANNAK CSESZVE A KAMPOK AHOVA AKASZTANI LEHETNE!
Olvassatok mar vegig mielott beleböfögtök !!! A Segitseg jol esik ! Csak mar unom irni a rizsat miert kell nekem ragaszthato !!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Savanya
addikt
Ennyi erővel miért nem veszel Revoltec chipsethütőt Sefter-től , az kampos fajta .
-
Garfield
aktív tag
nah alakul a dolog ! Es mar nem vagyok lama ! :t csak nem foglalkoztam ezzel a kerdessel !
-
golyani
őstag
és ha megveszem a sárgát és csak azokkal a bütykökkel teszem fel nem ragasztom de teszek alá ezüstös pasztát vagy szilikonost akkor jó lesz???
-
Viktor77
titán
-
Garfield
aktív tag
Nekem minden keppen ragaszthato kell mert szet lettek cseszve a lefogato fulek IC7-G-n ! Amit gyarilag adnak Zalmanhoz ragaszto utanna azt el lehet tavolitani ? Serules nelkul ? Gondolom nem a maghoz kell ragasztani mert az igencsak lecsokentene a huvezetest !
-
Lizzard
aktív tag
Nem kell azt ragasztani, adnak a ZM-NB47J-hez meg asszem a ZM-NB32J-hez is kis füleket, amivel oda lehet csavarozni a nothbridge körül levő lyukakhoz... Sőt ezek a fülek állíthatók is, szal elvileg majdnem minden fajta alaplapra rá lehet tenni.
Installation manual (47J): [L]http://zalman.co.kr/Upload/product/ZM-NB47J_en0310.pdf[/L]
Installation manual (32J): [L]http://zalman.co.kr/Upload/product/ZM-NB32J_en0310.pdf[/L]
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
2 komponenses ragasztóval.
-
makimiki
tag
ferobond :DD
ez engem is érdekelne -
Loretto
veterán
arany szinű zalman chipfrigóhoz van 2 komponensű ragasztó.az tuti jó.
-
Garfield
aktív tag
Lehet hulye kerdes de fogalmam sincs szal pls help me !!
Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Escape from Tarkov
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest