Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cs.Orsolya #2669 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy minden ilyen topicba, vagy 1-2 favorit. (függetlenül attól jó-e vagy sem), és már már hitbéli, vagy mantraként van ajánlgatva.
Nyilván azért mert abból is lehet tapasztalat, meg esetleg, mert így egyszerűbb. Van ahol nyitottabbak újdonságokra, van ahol kevésbé.
De pl egy tv-s topicban rendkívül sokszor olyant ajánlottak embereknek, amit én pl tapasztalatból nem javasolnék. - Meglehet amit végül én választottam az sem felelne meg mindenkinek. Esetleg van jobb.
De érdemes nem csak a fórumra hagyatkozni, fontos döntéseknél, hanem ez csak egy a sok közül. Tehát súlyozni...
pl szakmai szervezetek véleményét is kikérném a helyedben.
-
fant0mi
őstag
válasz
Cs.Orsolya #2669 üzenetére
Lesz itt valid valasz is. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest