Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
legopingvin
kezdő
válasz
Djuree #73398 üzenetére
Én is vissza szoktam állítani eredeti állapotába. Szerintem a szett típusától is függ mennyire melós és időigényes. Pl. egy modular jellegű épületnél egy zacskónyi alkatrész általában egy elég jól elkülönülő modult tartalmaz amivel sokkal könnyebb bánni, mint egy komplikáltabb Technic szett esetében, ahol minden kapcsolódik mindenhez és nem igazán vannak külön egységek, csak egy nagy szerkezet. Én is ódzkodtam tőle, de összességében sokkal kevésbé időigényes és problémás egy ilyen szétszedés folyamat, mint amilyennek elsőre tűnik.
@Mauzes: A mindegy dolgot úgy értettem, ha nem sáros az emberünk akkor nem kell tartania attól, hogy felbontatom, de nem veszem meg tőle. Ha nem akarja megnyitni az azért van, mert vagy át akar verni vagy nem biztos ő sem a doboz tartalmában, mert pl. lehet ő is úgy vette már másodkézből.
-
Mauzes
addikt
válasz
Djuree #73398 üzenetére
Magamnak én is számozottan szoktam visszabontani, ha használtan veszek valamit, mert így szeretem. De bevallom, hogy másnak nem csinálnám meg.
Mondjuk pont egy modulárisnál valószínűleg nem annyira éri meg, mert a 3 szint jól elkülönül és azt 5 mp úgy szétválasztani, míg számozottan sokkal több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Politikai mémek
- Fujifilm X
- Már készül a Warhammer 40,000: Space Marine III
- Spórolós topik
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest