Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Ideje kivilágítani a szetteket féláron: www.lightailing.com
Kuponkód: LTG50
49$ felett ingyenes szállítás!
Mivel csak első rendelésre vonatkozik, így ha regelve vagy, regelj be másik mail címről
-
válasz
BestBuyTopik #71998 üzenetére
Hát külföldről rendelve és ideér 2-3 nap alatt nem rossz... 10-én rendeltem és 12-én kézhez kaptam. Most néztem meg az oldalon.
-
Djuree
félisten
tegnap megkaptam a sah-os rendelésem, kedden rendeltem
jó gyorsak voltak... -
RapaNui1
aktív tag
válasz
tocsek18 #71990 üzenetére
Impozáns egy darab valóban, azonban nemrég építettem meg a Hírharsonát, amit bár jó volt építeni és szép lett a végeredmény, de a méretei kiatt nem tartottam meg. Ez nekem építési élményre, nagyságra, kinézetre hasonlít hozzá, ezért úgy vagyok vele mint az Orient expresszel, hogy köszönöm szépen, de most nem kell.
-
Throme
veterán
Még, hogy nem tetszik senkinek a kalózos.... Mondjuk én pár percet adtam neki, a 2 nap azért sokkal több.
Most adtam le rendelést PaB és néhány kisebb szettre.
Szerencsére a 2 napja leadottban ott lesz 1 kalózos, ami nekem elég.
Alkatrészt mindenképpen akartam.#71979sb
Hasonló a gondolkodásunk, nekem is kicsit bizarr a félbevágott fej. -
tocsek18
senior tag
D2C: 76269 - Avengers Tower (18+)
• Includes 5261 pieces
• US $524.99 - DE/FR €TBA - UK £TBA
• Release: NOVEMBER 24TH 2023
• Visible figs (22): 4x Chitauri, Ultron MK1, Wanda, Vision, Loki, War Machine, Ant-Man micro, Wasp, Falcon, Erik Selvig, Pepper, Helen Cho, Tony, Thor, Hulk, Hawkeye, Black Widow, Captain America, Nick Fury
• Leaked figs (2): Iron Man Mk. 6, Kevin Feige
• Rumored figs (4): 1 more Iron Man suit, another Captain America, Ant Man fig, Wong
-
Warton
őstag
válasz
Mozaart #71981 üzenetére
24 pötty széles és 50 pötty hosszú a magasságát nem tudom, olyan 10-12 brick lehet.
A hajtás faék egyszerű.Hátul helyezkedik el a két motor, amik meghajtják oldalanként a láncokat egy-egy fogaskerékkel.
És mindegyik görgőn van rugózás.
A görgők amúgy egy ugyanolyan technik liftarmon vannak, mint ami a rugókat tartja.
Amúgy nem saját design, viszont van benne egy-két módosítás.
Mivel rengeteg hely van belül, gondolkodom, hogy belerakok még egy M motort, ami egy V12 fakeengine-t pörgetne.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Xboxone40 #71982 üzenetére
A filmekhez édeskevés köze van ennek, ez még a klasszikus G1 dizájn a 80-as évekből. Azok a filmek nekem sem hoznák meg a kedvem, de én ismerem a régi sorozatot meg a képregényt. A sorozat tipikus gyereksorozat, de a képregény mai fejjel sem kínos, bármelyik füzetben jobb sztori van, mint a mozifilmekben összesen.
-
sb
veterán
Se boszi, se kalózos gwp? Két napig bírták?
-
Xboxone40
csendes tag
Ez a készlet mennyire nem megy, szinte hihetetlen...
https://www.lego.com/hu-hu/product/optimus-prime-10302
Hiába a mozi film egyszerűen nem veszik -
sb
veterán
válasz
Throme #71978 üzenetére
Ez egy régi vonat, biztos, hogy plusz alkatrészek a fogaskerekek és a tartók ha az eredeti - kb. 40 éves? - szetthez képest kérdezed. Csak egy példa, kb. hasonlóan (ill ha nem hajtasz minden kereket akkor egyszerűbben) lehet szvsz bármelyik HP vonatba is beépíteni.
Hát nem tudom. Ötletes, hogy több irányból több mindent bemutat, de az is bevillant, hogy van, amikor a kevesebb több.
Nekem is sok kicsit. Az ötlet jó és szuper a kivitelezés is, de valahogy a félbevágott fej sem annyira természetesen nyugtató látvány szerintem. -
Throme
veterán
Nekem is ez jutott eszembe elsőre
#71971apholyon
Hát nem tudom. Ötletes, hogy több irányból több mindent bemutat, de az is bevillant, hogy van, amikor a kevesebb több.
A tiéd egy ilyen nyugi szett. Nincs miért szégyenkezned, már ha ilyesmi megfordult volna egyáltalán a fejedben
Az biztos, hogy leszenek klassz megoldások, nekem az is tetszett, amit a minap láttam, hogy egy 3D képet hozott össze valaki, amin a kiscsaj profilból van és kilóg a képkeretből.
Szerintem teljesen pozitív az a szett, amivel neveztél.#71969Mozaart
Hosszú távú tervem egy kisebb ház megépítése és szoktam figyelni ki milyen módszert használ a bútorok építésére.
Valahol ez a fórum erről szól, annak ellenére is, hogy nem régen valaki meg is jegyezte, hogy milyen vacak témák mennek itt... még ezek a kreativitások se hozták tűzbe... -
Mozaart
aktív tag
válasz
Tyler Durden #71970 üzenetére
Koszi!! Igyekeztem. Nem egy ultra meno valami de szerintem aranyos es funkcio is van benne.
.
#71972 Koszi!! -
Mozaart
aktív tag
-
Warton
őstag
Építettem egy T-34 alvázat. 2 L motor felel a hajtásért. Lehet, hogy nem rakok rá tornyot és akkor lesz belőle egy SU-100 vagy valami ilyesmi.
Még kell rajta "színezni" itt-ott.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Mozaart #71969 üzenetére
Hajrá! Tegnap éjjel altatás után még én is gyorsan feltöltöttem, igaz, csak a Lofisat, mert 2x hibára ment a render a STEM-esnél és meguntam.
Ezt a művet láttad/láttátok már? Esélyünk sincs.
-
-
Mozaart
aktív tag
Hosszas huzavona után vegre jova hagytak.
Elso Ideas nevezésem: [link]
Még egy Moderation Team szolhat hogy modositsak valamit de ne szóljon.
A kepek minosegeert elnezest de ilyet enged az Ideas oldala. -
Pötyi
őstag
Hát persze, hogy tudom fejből, hogy kékből, szürkéből, zöldből létezik 16x16-os, 32x32-es és 48x48-es is, de hírdetés alacsony felbontású, elmosódott képén számolgassa a bütyköket az, akinek három anyja van! Miért nem volt képes a bolt előzékenyen odaírni, hogy "Tessék, paraszt, ez a 32x32-es!"
Ééérted! -
sb
veterán
válasz
Mauzes #71961 üzenetére
Hogy hány Pötyi?
Egyébként meg mindenki tudja fejből, hogy melyik színből mekkora méret létezik.@Throme
Volt kavarás vele, nekem, másnak is írtak olyat, hogy nem számít bele, de a gyakorlatban ha van mellette készlet akkor nem volt gond. (Nálam is más miatt kötöttek bele)Ha esetleg fehér tile vagy ilyesmik kellenek az szokott lenni a Store-ban is BP-n. Kilóra venni talán ott olcsóbb ha ilyesmi kell és nem kiszemelt, konkrét alkatrészek. Bár most utóbbiról van szó ha jól értem.
-
Throme
veterán
Árakat nézve most nem fogom motorizálni a HP vonatot. kiállítási darab lesz.
Most a téliesítésére fogok költeni.
ki is választottam az alkatrészek zömét, csak a db számokat kell átgondolni. PaB rendelés lesz.Jól tudom, hogy SaH akciókba beleszámít a PaB rendelés is?
Szóval ajándék limit elérésbe beleszámít? -
sb
veterán
válasz
Throme #71953 üzenetére
Írta valaki, hogy drága a normál City vonat... emiatt nem annyira drága, ha azt nézzük, hogy a HP vonat is 40k és a City személy is volt (néha még van) 40k körül, motorral, vezérlővel, távval együtt. Ja és sínek!
Amúgy a vezérlő a necces, ahogy fentebb írtam, táv 2.5k körül, motor 3.5k-tól van BL-en. Bontatlan, zacsis, új cuccok. Vezérlő az ott is 12k-tól indult anno, de most nem nagyon látok sajnos itthon olcsón... meg hát szumma még így is 20k a szett. Jóval olcsóbb mint a listaáruk de még mindig tetemes pénz 0db vonattal.
Viszont az, hogy távval megy telefon nélkül, és ráadásul kettőt is irányít szvsz tök jó lehet ha valaki ennyit összerak valamilyen formában, akár gyári készletekkel. Itt látszik mennyire ciki, hogy a Technic hub-bal évek óta nincs megoldva, hogy be tudjon csatlakozni a táv. Még akkor is ha valóban nem annyira jó autó kormányzásra.
Ha viszont jó a képernyős irányítás és nem kell Lego integrálhatóság más PU cuccokkal, akkor nekem vonat célra a Circuit Cubes nagyon szimpi továbbra is, már mutattam korábban. Kicsi, bárhol elfér és olcsóbb is, bár úgy nézem az EU-s beszerezhetőségben azért van kihívás.
Circuit Cubes, kb. ennyi egy hajtáslánc. Vonatra még egyszerűbb mert elég 1db motor.
Vonatra lefordítva. Bármilyen kis készletbe lazán befér (itt nagyobb motorral): -
tocsek18
senior tag
-
beamen
tag
Alza Glamour kuponnal (GLAMOURNAPOK2023) jó árak szerintem:
[43230-kamera-walt-disney-tiszteletere] 27000
[papagajvirag] 26500Alza+ birtokosok ingyen szállítás
-
Throme
veterán
válasz
kbalage2 #71946 üzenetére
Oh, valóban, most már megvan a rendszer felépítése! Korábban csak tápellátás volt ez a "kocka".
Van is ára, 20 rugó. Meg akkor a vonat motor az további 6k huf. Meg egy led pár 4k huf (hogy egy kis világítás is legyen rajta). Azért a power up olcsóbban kijött távirányítóval, infrával, leddel együtt... -
Pötyi
őstag
válasz
Neurotoxin #71944 üzenetére
(Apró kigazítás, hogy ez nem a Tydirium, hanem az ST-321)
-
adalbert1
veterán
Amúgy ha már SW UCS szettekről van szó, arról látott valaki infót, hogy Death Star lesz-e újra kiadva? A legutolsó kiadást egyszer már majdnem megvettem, csak vártam egy alacsonyabb árra, de közben szépen lassan kifutott a piacról
-
Crus
őstag
-
kbalage2
aktív tag
válasz
Throme #71942 üzenetére
A motorban nincs vevő, az csak motor
Vonatokhoz a 88009 Hub ajánlott, ez a BT vevő és az áramforrás egyben. Ezt már tudod telefonnal irányítani, vagy ha megveszed a 88010 távirányítót akkor közvetlenül azzal is. Ezt elsősorban vonatokhoz tervezték mert gombok vannak joystick helyett, azokkal tudod léptetve változtatni a sebességet.
Autókhoz 2 okból korlátozottan használható: egyrészt közvetlenül nem fogod tudni csatlakoztatni a Technic hub-hoz, mindenképpen kell hozzá a telefonon a Powered Up app, és neked kell megírni hozzá benne a vezérlőprogramot. Másrészt a gombos kialakítás miatt csak full gáz és jobbra/balra kormány vezérlésed lesz, nagyon nem olyan mint egy normális távirányítónál. Ezekhez inkább ajánlott a Brickcontroller2 program és egy Xbox/PS vezérlő vagy más game controller használata, nagyságrendekkel finomabb irányítást kapsz.
-
Neurotoxin
őstag
Ez a régi Tydirium azóta is szívfájdalmam, (nekem még ikonikusabb is, mint az X-Wing) akkor még nem volt keresetem, pedig vettem volna....a mai ára meg borzasztóan elszállt. Egy újrakiadás se lenne nyilván 200e alatt, de arra rárepülnék.
@#71937 Djuree : A jelenlegi felhozatalból a Venator mellett, ezért adnék pénzt. Az 1:8-as Supercarokra meg sajnálom a pénzt
-
Throme
veterán
..igen, aztán látom már, hogy van szerencsére vonat motor is...
Elméletileg ebben már benne van a BT vevő is?
A régihez kellett infra vevő, remélem itt nem kell külön cucc.A távirányító ó drága... vonathoz jó lesz a mobil eszköz is, mert nem kell kormányozni...
Majd a buggy-hoz és az audihoz viszont elgondolkodok rajta. Viszont így kép alapján nem tudom mennyire lehet egyszerre kormányozni és analóg módon gyorsítani-lassítani. -
petya86
tag
Egy kis érdekesség azoknak, akik szoktak PaB-ról rendelni. 11 nappal ezelőtt adtam le rendelést pár alkatrészre, és ma már "Shipped" állapotban van a "Standard" elemek kupaca is. Szerintem soha ilyen gyorsan nem indult el még alkatrész csomagom Standard elemekkel, szerintem fél éve ez simán 30-40 nap is volt.
Vagy fejlesztettek valamit vagy ennyire kevés rendelés érkezik be hozzájuk. -
válasz
Djuree #71937 üzenetére
Thx, impozáns darab ez is, ha veszem, akkor csaj új alkatrészből, használtnál ha ilyen olyan árnyalatúak, akkor már eléggé elb@szott az összkép.
Árazása tutti beteg lesz, de most a régi meg 380k és csatolt vidéke, és valljuk be azért ráncfellvarva tud ez sokkal jobban is kinézni, mint a régi. -
Djuree
félisten
válasz
Tyler Durden #71935 üzenetére
[link]
90k körül van még így is, de ugye ez fehér, szal jobb lenne új alkatrészekből hogy ne legyen sárgult semmi, de úgy meg 100k körül van és több helyről.
egyenlőre én hanyagolom, biztos amúgy hogy jön belőle pár éven belül új ucs. ez a legszebb, legikonikusabb sw hajó amiből még nem volt újabb ucs...de az is lesz biztos 250k körül, annyiért meg nem fogom megvenni....
de itt van sok moc ebből, mindenféle darabszámmal. -
Melezor
csendes tag
válasz
HUN_Sector #71927 üzenetére
Amúgy nekem az jobban tetszett volna , mint a kalózos gwp (csak a doboza rózsaszín igazán) és sokkal jobb móka gyerkőcökkel. De hát pont lecsúsztam a váltással. (eladom a kalózost 8 ért és meveszem ezt 6 ért
)
-
-
-
h.balint
csendes tag
Első képek alapján hogy látjátok, az Orient Express kompatibilis lesz a standard többi lego vasúti sínnel? Én 8 stud szélesnek látom az egyik közeli képen.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Throme #71910 üzenetére
Azért iskola előtt szerintem kevés gyerek nyomkodja a mobilt, és nem is tartom jó ötletnek. Oda offline játék való, 1000+1 okból. Először is mert csak, másrészt fizikailag kézbe venni fejleszti a mozgást, kézügyességet, van ami a kreativitást, fantáziát, ezzel együtt szellemileg is. Egy Talking Tom mit fejleszt? Mert még ha a Doom-ot nyomná...
8-9 évesen meg az olvasást kéne erőltetni, ez az a kor, amikor már tudnak írni-olvasni, vagyis az alapokat tudják, itt lehet fejleszteni a helyesírást, szókincset, szövegértést, szövegalkotást pedig az olvasásnál jobban semmi sem fejleszti. De sok mai gyereknek már a szülei is elbliccelték ezt, iszonyat sok funkcionális analfabéta van már a felnőttek között most is. -
Melezor
csendes tag
válasz
Throme #71910 üzenetére
En is hasonlokeppen jartam el, vettem az akcios duplot cityket. 21 honapos a duplot imadja, de mar lenyult egy tehenet meg egy lovat is amit sahrol rendeltem magamnak.. Azert az elejen meg azt latja ami otthon van jo esetben, es nem mindenfele tabletes mas gyereket.. tehat az elso 4-5 eveben meg kehet alapozni a gyereknek a jo izleset 😄
-
Melezor
csendes tag
-
manokaj
tag
Méretre van nála nagyobb, a Titanic. De star wars készletben ez az első ucs-em. Kifejezett könnyű volt és gyors az építés. Elég nagy elemekből lehet építeni,kevesebb a mütyür benne mint egy komplexebb technic keszletnél.Az 1:8-as kocsikkal sokkal jobban megszenvedtem. De persze stílusában más, ez egy hatalmas szett, nagyobb elemekből. De imádtam építeni.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Throme #71910 üzenetére
Ne is mondd, az a vonat nekem is nagyon bejön... Csak jobb lenne figurák meg állomás nélkül féláron...
Az Orient Express nálam nagy favorit, anno jegyet is akartunk venni rá (csak sokalltuk a másfél millát... ), kíváncsi leszek a készletre, első blikkre vegyes érzelmek...
-
sb
veterán
válasz
Throme #71903 üzenetére
Milyen vonathoz nem láttál motort?
A PF és PU vonatmotor ugyanaz a csatlakozót leszámítva. Plusz nem kell az infra az újhoz valóban.Viszont távot vehetsz az újhoz is, ha nem akarsz képernyőről irányítani.
2.5k BL-en egy táv és automatikusan csatlakozik ehhez a HUB-hoz (Technichez sajnos nem) Sőt, két HUB-hoz is be lehet csatlakozni, így egy távval két vonatot tudsz irányítani egyszerre. -
sb
veterán
válasz
Mozaart #71899 üzenetére
Mert a 2 vagon inkább vonat mint egy.
A mozdony meg bénább de talán többeket fog meg a kevésbé pontos modell és esetleg kisebb árcédula.
A Lego meg a konzumer világunk egyik ékköve. Ez van.
A 4554 nálam is régi kedvenc. Én végül a régi alkatrészek miatt arra jutottam, hogy vmi hasonlót próbálok majd kreálni, nem ugyanezt. Többek között ehhez vettem anno az első új City út elemeket.
@balint82
Félve kerestem rá. Aztán megnyugodtam, illatszer nagykereskedelem TEÁOR száma.Plusz az a kikötő ami nem annyira fogott meg. A többi City útelemet kikötőhöz vettem.
Van már piros daru elemem is.
Hajót inkább építenék de a legutóbbi Friends hajó kifutása óta nincs nagy/széles építős hajóalj. Most megjelent a 60368 City hajó a PaB-on, a két fél darab 2x17k.Annyiért már majdnem a készlet is megvan, de ez legalább még nagyobb. (Ilyenre még én sem tudnám rávenni magam, egy fél szobát elfoglal.)
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Throme #71910 üzenetére
Igen igazad van. Ha rám üt akkor szerintem nem fogja tudni letenni a kockát. De kicsit felek igen mennyire lesz ra hatassal ez a mai vilag. Ha meg nem kap kutyut kikozositik. De legszivesebben nem adnek neki kutyut amig 10 nem lesz legalabb. A nagy techcegek fejesei se adnak a kolkeiknek x evig. Mert tudjak jol mennyire mergezi a tudatot. Egy gyerek nagyon befogado es ha felesleges ingerek erik csak hiperaktiv lesz tole pl.
Nemreg a 4es metron lattam egy kolkot. Apuka anyuka ult. Gyerek is. De felallt odajott mellem. Ide oda nezett. Nem birt egy helyben ulni allni. -
Throme
veterán
válasz
Mozaart #71907 üzenetére
Szerintem a kockaáruházas akció most nem rossz (ah még tart...). Ez a vonat 35k huf-ban megállt. Lehet egy BF alatt lesz olcsóbban is, nem tudom megjósolni.
Nem egy óriási db szám ezért a pénzért (1074db).
Ha más forrásod nincs lehet érdemes megfontolni." leendo gyermeknek gyujtom" ez is egy érdekes kérdés.
Teljesen biztos vagy benne, hogy legózni fog? Ok el lesz halmozva legóval, de a gyerekek azért a kis környezetükből is vesznek példát és ha körülötte a többiek mobilt/tabletet később konzolt nyomogatnak, akkor nem biztos, hogy tovább viszi a hagyományokat. -
Mozaart
aktív tag
válasz
Throme #71903 üzenetére
A mostani idei kisebb hp vonat nekem is bejovos. Es mindig is akartam egyet. Nagyon szep a designja. Az ára egyedul ami nem szep. Nem veszes de nem szép.
Nekem sem volt sosem. Felnott fejjel igyekszem minel tobb vonatot sinet szerezni persze idoaranyosan elosztva szep lassan. Koncepciom hogy a leendo gyermeknek gyujtom a Cityhez valo dolgokat. Baseplatek vannak régrol. Utcai tablak amik aranyaron mennek azok is vannak. Vonat: 9V amin a 9v megy es a muanyag rc sin amivel a gyerek jatszhat
. Es a 2 sin egymas mellett pl. Vagy 9V sinén megy az RC is. Alig varom hogy jatszhassak veluk. Apum sose ult le mellem. De o nem is volt sose legos. Egyszer amikor osszeraktam sajat kockakbol a Slave 1et. Megkerdezte ez új szett?
.
Amit még fixen beakarok majd szerezni es itt mar gondolkodom hogy osszerendelem illetve megnezem mennyi lenne. Mert csak a jatszo faktor jatszik. Ez a 4554 -
Throme
veterán
válasz
Mozaart #71895 üzenetére
12-9V érában nekem semmilyen legóm nem volt, amik ezt használták volna.
Most már felnőttköri legózás során egyedül a karácsonyi vonatot motorizáltam a gyerekkori nosztalgia kimaxolására (legó és piko).
Egyedül az infra port elhelyezése ad a mostanihoz képest macerát, de ezt a vonatba is be lehetett építeni.
Most nagyon trendi ez a mobiltelóval/tabelttel irányítható új motorizáció, de pl vonathoz való motort pl nem láttam, aztán lehet van, csak én vagyok tájékozatlan.
Az árnövekedésről ne beszéljünk.
Szerencsére vonat esetében könnyebb a helyzet az irányítást tekintve és a mobil nem jelent problémát a kötött pálya miatt.
Majd ránézek ezekre a city vonatokra milyen megoldással oldja meg a legó a távirányítást/meghajtást.Szerintem ez az orien express nagyon jól fog mutatni a terepasztalokon, ami itt nem sokaknak van, de lehet egyáltalán nincs.
Nekem ezu a kis HP aktuális vonat szett tetszik, de szezonális, karácsonyi kiállítási darab lesz. Nem fog mozogni, szerencsére erre van a korábbi winter village karácsonyi vonat.Csak úgy megvenni ezt az orient express-t én se tudom ki fogja megvenni?!
Szerintem az ára se lesz barátságos.
Viszont nekem így első képről tetszik...csak nem veszem meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest