Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
5 kincs és 4 kopi, de most esek neki a 9. szintnek. Nem hiszem hogy elhagytam egyet is.
Spoiler tagért már én is szóltam a ME3 topikban. Pont ezért nem kovettem mielott végigvittem volna azt a játékot mert már a trailerek meg screenshotok - amiket megintcsak direkt nem néztem - is elrontják a játékélményt a spoilerekkel, hát még a hozzászólások.
Nem értem miért ezt a maszek fórummotrot tákolják és miért nem használnak valami normálisat amihez van support és sokkal tobbet tud (phpBB, Simple Machines stb.) mindegy ez off topik...@maross lejjebb olvastam én is errol a kardról, felhozták a srácok a topikban. Mondom mi a fene, nálam nincs ilyen és nem is volt
Fighter's Challenge is ismeretlenul hangzott.Én úgy játszom hogy felfedezek jópár szintet, aztán megnézem a Gamebanshee-s térképeket az általam már felfedezett részekrol hogy mit hagytam ki. Kíváncsi vagyok hogy mit miért nem vettem észre, meg fel is akarom ezeket a helyeket kutatni mert anélkul olyan mintha csak a játék egy részét vittem volna csak végig. De elore soha nem olvasok végigjátszást, az megoli a jatékélményt bármelyik címrol is legyen szó.
Utólag viszont szoktam, rengeteget lehet belole tanulni az adott játékról (alternatív megoldások, mit nem vettem észre, ismeretlen játékmechanikai elemek, taktikák stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 9070XT új, felbontott // Számla // Garabcia //
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fighter's Challenge is ismeretlenul hangzott.