Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ilsyde

őstag

válasz HaaS #105 üzenetére

5 kincs és 4 kopi, de most esek neki a 9. szintnek. Nem hiszem hogy elhagytam egyet is.

Spoiler tagért már én is szóltam a ME3 topikban. Pont ezért nem kovettem mielott végigvittem volna azt a játékot mert már a trailerek meg screenshotok - amiket megintcsak direkt nem néztem - is elrontják a játékélményt a spoilerekkel, hát még a hozzászólások.
    Nem értem miért ezt a maszek fórummotrot tákolják és miért nem használnak valami normálisat amihez van support és sokkal tobbet tud (phpBB, Simple Machines stb.) mindegy ez off topik...

@maross lejjebb olvastam én is errol a kardról, felhozták a srácok a topikban. Mondom mi a fene, nálam nincs ilyen és nem is volt :D Fighter's Challenge is ismeretlenul hangzott.

Én úgy játszom hogy felfedezek jópár szintet, aztán megnézem a Gamebanshee-s térképeket az általam már felfedezett részekrol hogy mit hagytam ki. Kíváncsi vagyok hogy mit miért nem vettem észre, meg fel is akarom ezeket a helyeket kutatni mert anélkul olyan mintha csak a játék egy részét vittem volna csak végig. De elore soha nem olvasok végigjátszást, az megoli a jatékélményt bármelyik címrol is legyen szó.
    Utólag viszont szoktam, rengeteget lehet belole tanulni az adott játékról (alternatív megoldások, mit nem vettem észre, ismeretlen játékmechanikai elemek, taktikák stb.).

@lordjancso

Új hozzászólás Aktív témák