- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
tag
Hosszas gondolkodás után...
Generálok egy problémát, amit aztán saját magam oldok meg..
Egész biztos hogy ez így van? Egyrészt én azt hittem, hogy akinek bármilyen okból nem megy a DX12-ben vagy Vulkanban fejlesztés, az még mindig választhatja a DX11-et vagy valamilyen OpenGL-t, esetleg licencelhet játékmotort DX12 vagy Vulkan alapokkal. Másrészt az NVIDIA és az Intel is elkészítette a hardvereire az explicit API-k implementációit, pedig nyugodtan hagyhatták volna az AMD-t főni a saját levében a felesleges, idióta megoldásukkal, ami keresi a kérdést amire választ ad. Nekem úgy tűnik, hogy ez a probléma nem probléma. Dehát te csak jobban tudod... mint az összes GPU gyártó és tripla A játékfejlesztő.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest