Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Danika256

aktív tag

Sziasztok!
    Ma is tesztelgettem egy picit! Kipróbáltam a Pixel Experience [AOSP] ROM-ot, és a Steve Mars féle Genesis 26S-t is!
    A pixelben (25.-ei build)nagyon kellemesen csalódtam! Tényleg szuper rendszer.. lesz! Már most nagyon gyors, pörgős, de sokszor be-belassul, megakad. Ez a legnagyobb hibája! Mivel ebben is BlackScreen kernel van, lehetséges, hogy az okozza, mert hasonlóak a tünetek az AICP 13.1-éhez, de annál sokkal-sokkal jobb! Teljesen letisztult, jó volt látni, hogy milyen az igazi android! :) De nekem azért az egyéb funkciók hiányoznak! Teljesítményben még alulmarad a görög 20s EUI-hoz képest, antutuban tuningolva tud annyit, mint a 20S alapból!

Kipróbáltam a Genesis-t is, igazából ebben is kellemesen csalódtam. Nem sok kínai app volt benne, hibát nem tapasztaltam! Azt hozza amit a gyári 20S EUI-is tudott!Gyorsabbnak nem gyorsabb.. Legnagyobb hiányossága a plusz funkciók és a magyar nyelv hiánya!
    Ahogy néztem a zipet ez feltelepítette a 26S firmwarét is, úgyhogy amikor újratelepítettem a 20S-t tisztán, akkor azt nem írtam felül :)

Egyébként végigpróbáltam, EUI-hoz mindenképpen a 3.1-es TWRP való, az újabbal nem mennek az appok rendesen telepítés után. Főként a google szolgáltatások rossz, be sem lehet jelentkezni mert mindig leáll.. A 3.1-el is csak a stock verzió telepíthető fel rendben, bár az teljesen tisztán kínai appok nélkül is felment hiba nélkül.

Érdekes, hogy nem lettek ezek javítva és újdonságról sem láttam semmit.. Novemberi fejlesztés..
    Viszont 720-as hoz láttam EUI-hoz feltuningolt kernelt, az működne a 722-vel? Vagy hard brick lenne a vége??
    Amíg nincs arra megoldás azt nem merném megkockáztatni.. :)

Új hozzászólás Aktív témák