- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
tag
Amit eddig olvastam és hallottam ezzel kapcsolatban, azok alapján nekem az a benyomásom, hogy az Intel terve az, hogy bérgyártóvá válik, aminek az egyik ügyfele lesz a saját processzor részlege. Ezzel két probléma van: nincs a TSMC-vel versenyképes csúcs gyártástechnológiája és nincs bérgyártóként sem tapasztalata, sem múltja. Így kifejezetten nehéz ügyfeleket fogni. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a legjobb gyártástechnológiákat nagy volumenben igénybe vevő cégek nem ritkán az Intel versenytársai. Az Intel korábbi viselkedésének etikai vetületét figyelembe véve elég merész lépésnek tűnik gyártatni náluk olyasmit, amiből versenyelőnyt biztosító ötletek juthatnak át a konkurenciához. Ezt a fajta bizalmat megszerezni meglehetősen nehéz menetnek látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- HP notebook topic
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest