- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louie D
csendes újonc
A jó kis bezzegelések 😄 Faterod élményeit adom, ugyanezeken voltunk rajta mi is 💪🏼
Az királyul hangzik, ha már kettő építésen is átrágtad magadat. Nem is tudom... Valahogyan én már nem tudom elképzelni az életet PC nélkül. Először az általánosban láttam ilyesmit, ahová csak azért jutottam be, mert '90-ben a környékre költöztünk, de ahol kezdtem eredetileg, ott nem volt informatikatanítás. Utóbb derült ki, hogy az új suli egy masszív számítástechnikai programmal rendelkezett. Kezdetben C64-es termekkel, de aztán nagyon hamar beszereztek 386-os és 486-os gépeket és 1995-re már Apple Mac termünk is volt. Én igazából ekkorra barátkoztam meg a dologgal, bár '91-től már masszívan toltuk a game-eket azokkal az osztálytársaimmal, akiknek volt otthon számítógépe, és akikkel időközben összehaverkodtunk. Nekem az első gépet a szüleim 1999-ben tudták megvenni és azóta is rajta maradtam a témán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Powerbank topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő