- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mauro812
tag
válasz
sebgutkopf #19 üzenetére
Köszi a választ!
-
Mauro812
tag
A Garmin órákban van elesés érzékelő?
-
-
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
és képzeld, a 255 mellé még csont műanyag is, így kézbe fogva is olyan, mintha a céllövöldében ez lógott volna 2 hurkapálcán. viszont nagyon jó óra.
-
HKorn
veterán
válasz
undercover #14 üzenetére
Vivoactive 5 sokkal időszerűbb lenne, mégsincs róla semmi hír.
-
undercover
őstag
A Venu 3-as nem fog lassan érkezni?
-
<Adamsky>
nagyúr
Meg ne haragudj, de ez picit mókás összehasonlítás. Egy Amazfit GTR4 vs. (melyik is?) Garmin? Alapvetően a két márka nem egy liga. És nem csak nem egy liga, de a célközönség is (teljesen) más. Ha neked egy GTR4 elég (nincs ezzel semmi baj), akkor egy Garmin teljesen fölösleges. Egyébként a Garmin-nak is vannak trendibb / csinibb órái, de hál' Istennek akad bőven olyan is, ahol nem a "hangyabőr szíjat" kell megfizetni.
A Garmin-ok eleve drágábbak. Meg kell fizetni a márkát, az ökoszisztémát, ill. a mögöttes szolgáltatást is. Tény, hogy más márkából - jóval - olcsóbban lehet szép v. szebb órát venni. -
swayze
tag
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Nekem is ez az egyetlen bajom a Garminokkal, hogy kinézetre egyik sem akar elegáns lenni pedig vettem volna, de így egy Amazfit gtr 4-lett!
-
scyllarus
veterán
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
A legtöbb Garmin óra egyszerűen ronda. Elismerem a minőségüket, ezek sportórák, annak tényleg szuperek, nyilván praktikus a gombos kezelés sport közben, de hétköznap nem hordanám őket, még ha ők fizetnének sem.
Nem futok, de ha tenném, akkor is kellene egy másik óra, onnantól meg két külön rendszerben lennének az adatok. Nagyon profin kellene sportolni, hogy kihasználjam az előnyeit és elviseljem a hátrányait. -
sebgutkopf
őstag
Szerintem is fura az ilyen gyors váltás. A 255 és 955 múlt júniusban került piacra, még azok is annyira frissek, hogy még 1 év kell mire a szoftver jó lesz. FR vonalat ráadásul ritkábban szokta frissíteni a garmin mint a trendibb vonalat.
Amit viszont végképp nem értek, hogy most volt téma, hogy a venu 2 plus-ba megjött az EKG funkció. Ahhoz, hogy az működjön a pulzusmérő körül kell egy fém karika, amivel jelenleg csak az említett modell rendlkezik jelenleg, míg az innentől érkező modelleknek pont ez a várható frissítése. Na a hírben szereplő képeken ilyen nem látható a puzusmérő körül, emi miatt nem igazán látszik miben is tud többet?
Egy kijelző frissítéssel elég lenne egy 255/955 plus vagy stb.. nevet adni neki, mert ez nem új generáció, ha egyáltalán igaz. -
-
<Adamsky>
nagyúr
Én is meresztettem a szemem ... igen, olyan mintha tényleg AMOLED lenne. De, MIÉRT? Egy futóórába?? Ami az ellen szól, hogy AMOLED, az a "light" kapcsoló.
#2 gulyasa
Szomorú, ha már a Garmin is úgy gondolja egyszerűbb kiadni egy új órát, mint a szoftverrel vesződni ...#3 Luck Dragon
Ez nem "villantós óra". Ez egy céleszköz. Egyébként élőben szerintem abszolút nem vészes. Legalábbis az FR255, ami nekem van (nyilván én picit elfogult vagyok). -
Nem valami szép a formája .
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem régóta figyelem a Garmin óráit, de ez nekem egy picit gyorsnak tűnik.
Főleg úgy, hogy az elődön is volna még mit szoftveresen csiszolni ...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Három modellel készül a gyártó, egy viszonteladón keresztül szivárogtak adatok és fotó.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest