Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
lollerpro
csendes tag
League of legends mit is takar ez a név nemtudom kinek cseng valamennyire az a név , hogy Warcraft 3 és azon belül is a Dota (Defend of the ancients) mod mely a millió játékos remek elfoglaltságává vált. A League of legends rövid nevén LoL ennek a játéknak egy jelentősen megújított változata. MMORPG szerűvé változtatták a játékot most sokan kérdezhetik , hogy valójában ez most mit is jelent... a játékban a matchek után experience illetve influence pontot kapsz... Az experience pont által fejlődsz minél nagyobb vagy annál több bonusz spellt vihetsz a csatatérre a kiválasztott karaktered mellé illetve úgynevezett runa slotokat is felszabadítasz melyekbe vásárolhatsz különféle tulajdonságokat (ez a rendszert a WoW socket rendszeréhez hasonlítanám)...Térjünk át az influence pontra... Az influence pont (rövidebb nevén Ip) segítségével vásárolhatsz hősöket amikkel a matchekben játszhatsz... Természetesen alapból is vannak hősök máskülönben elég nehéz lenne elkezdeni a játékot de ezek a hősök hetente változnak annak érdekében, hogy kitudd próbálni őket mielőtt rászánod magad egy karakter megvásárlására... Mivel egyik játék sem tudna fennmaradni anélkül , hogy ne költenének rá ezért lehet vásárolni úgynevezett Riot Pontot (RP) melyekkel megveheted a hősöket illetve még skineket (más kinézetet) is vehetsz rájuk melyekkel feldobhatod a játékélményt... De a játék TELJESEN INGYENES! Egy próbát szerintem mindenkinek megér
Én sem bántam meg , hogy elkezdtem és a mai napig aktívan játszok vele... Aki rászánta magát a kipróbálására csak kattintson az lent található Kipróbálom gombra! Regisztráció után rögtön kihozza a letöltést csak kattints a download game-re. Szerintem a regisztráció senkinek nem fog gondot okozni elég egyértelmű
Ha megjött a kedved akkor kattints : KIPRÓBÁLOM
Ui.: Ne mérgelődj ha elsőre nem megy nekem sem ment sőt még most sem vagyok PRO
Nyomd végig a tutorial-t az elején az sokat segít! 
Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=IzMnCv_lPxI[ Módosította: #65675776 ]
Aktív témák
- Playstation Move Pack (2db) eladó!
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én sem bántam meg , hogy elkezdtem és a mai napig aktívan játszok vele... Aki rászánta magát a kipróbálására csak kattintson az lent található Kipróbálom gombra! Regisztráció után rögtön kihozza a letöltést csak kattints a download game-re. Szerintem a regisztráció senkinek nem fog gondot okozni elég egyértelmű
Nyomd végig a tutorial-t az elején az sokat segít!