Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
#21795072 #37302 üzenetére
Hát én most ezer évig töltötem mer behalt megint az egész kliens, kikell teljesen lépni hogy helyre álljon. reconnetelni semtudok elsőre, na ha mindezt egy ssd-ről végezné a gépem és nem hddről véleményem szerint sokkal gyorsabban töltene be minden.
5 percnél léptem vissza, mondom sorry client suks, erre a válasz amit kapok: "fuk yo" sose változik a lolos közösség
ki is kaptunk nagyon csunyán de lehet amugy is az lett volna mer idioták voltak
-
-
kenwood
veterán
válasz
#21795072 #37299 üzenetére
Ez is egy jarhato ut,de sokkal egyszerubb venni egy ssdt 3-5 ev garival.
Halkabb,kevesebbet eszik,keveset fogyaszt,nem termel hot.Kenyes adatokat backup nelkul veszelyes tarolni rajta, de a hdd is ugyanugy lehalhat barmikor.
A betoltesi ido kb. a sima hdd 10 szazaleka.
-
-Faceless-
őstag
válasz
#21795072 #36451 üzenetére
Igen be van állítva. Most leléptem egy 20 percre visszakapcsoltam a gépet, és pvp.net kernel működése leállt. Egy 5 percre rá megint elkezdett működni, de még mindig nem enged belépni. euw-re regisztráltam, és euw van beállítva a kliensben is.
# Nem érdekes, csináltam másikat, és ez elindul.
-
DarkByte
addikt
válasz
#21795072 #34033 üzenetére
Elnézést mindenkitől akit ezzel megsértettem, nem ez volt a célom ezzel. De biztosan tudjátok kikről beszélek random idióta címszóval:
- dedós módjára lázadnak/toporzékolnak ha valami nem úgy alakul ahogy ők elképzelték (pl. nem azt a lane-t kapják amit szeretnének, és csak azért is hozza azt a karaktert ezzel tönkretéve még a játék elindulása előtt az egész csapat lehetőségeit)
- komplexusuk van, azt hiszik ők a világ közepe és pl. képtelenek felérni ésszel ha ők mondjuk top-on vannak de a bottom lane sokkal gázabb akkor a jungler nem top-ra fog járni többet segíteni és elkezdenek direkt feed-elni, afk-zni, stb.
- rambók akikkel lehetetlenség kommunikálni, nem csapatjátékként tekintenek a LoL-ra; letojják hogy teamfight-okban a játék második felében 4v5-ben sokkal nehezebb bármit csinálni; inkább frag-ekre mennek mint játék objective-ekre, és bár elbukjuk a játékot, verik a mellüket arra hány kill-jük volt.
- pingerek, megmondó emberek. épp azt nem veszik észre hogy ők sem játszanak valami kiemelkedően, de minden szituációról megvan a véleményük, folyamatosan oltják a másikat. lehetőség szerint ész nélkül pingelnek.
És még biztos van pár kategória de engem ezek csesznek fel a legjobban.
Láttatlanban senkire nem mondom hogy random idióta, ezt ki kell érdemelni.
Tudom hogy ezekre ott van a reporting rendszer. Csak épp ez az égadta világot nem segít már azon a játékon amit épp egy ilyen kretén miatt buksz el.
Azt is tisztázzuk hogy nem a kezdőkkel van bajom. Most is van két ismerősöm akik elkezdtek játszani a játékkal és sok badarságot csinálnak amit a tapasztaltabbak már rutinból kezelnek. Velük lehet kommunikálni, meg lehet velük értetni ha elmagyarázod nekik mit rontanak el. És fejlődni is képesek.
És én is csak Silver 2 voltam az előző season-ben, bőven van hová fejlődnöm, de igyekszem a hibáimból tanulni és javítani a játékomon. Ha hibázok, elismerem és nem kötöm az ebet a karóhoz.
-
WinnerB0Y
senior tag
-
nem_tom
őstag
-
smisa
őstag
válasz
#21795072 #10762 üzenetére
lvl 17 vagyok még csak szo(k/p)om
a csatákat. Lehet a MAsterim is rossz
. Ezt a jungle dolgot én kiprobáltam már többször is de lassabban fejlődtem mint ha top-n vagy bárhol csak minionoznék
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Gigabyte alaplap z590 vision + I7 10700k proci eladó!!!
- Intel Core i5-7400 3.0 Ghz processzor
- Keresek hibás 8800 Ultra és GTX 295 videókártyát
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5g 12+6g RAM 512GB belső memória Dual Sim
- Lenovo Thinkserver C30 / Xeon E5-2650 / 32GB DDR3 / 500GB SSD / Radeon / DVD / Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest