- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bowser
aktív tag
válasz
Sordoran #51369 üzenetére
Tuti, hogy Quinn.
Látszik a lába. A feje formája is olyan Quinn
Plata:
Kevés a farm.
De a szemem inkább a közös chaten akadt megHogy a magyarok mennyire nem bírják elviselni ha vesztenek hihetetlen. "Unskilled champ"? Akkor pickelje be és hozza le ha olyan egyszerű vele. Bár én nem beszélnék Sonával akinek aztán 3 képessége csak egy aurából áll. Ráadásul Supportként könnyű leugatni a másikat.
Bár kétlem, hogy akármilyen champ megtenné neki a 18 Win 31 loose(37%) Winrate-tel.
Unom már Silvert...10.-ik alkalommal vagyok benne (jó ez az én baromságom)és ezen a meccsen azért akartak reportolni mert nem védtem meg a Jinxet:
Tudom én vagyok a rossz, hogy lecarryztem a s*ggüket, meg 3x annyi DMG-et toltam ki mint az "ADCarry".
Nemgond itt se leszek már sokáig
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest