Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Egy témával kapcsolatban érdekelne mindenki véleménye:
Az item és rúna buildek, tehát a hős személyreszabása terén ki melyik hitvalláshoz tartozik?
A: csak a játék által ajánlott itemeket veszem, csak a lolos oldalakon fellelhető "best" buildeket használom
B: szeretek én magam kialakítani buildeket a saját stílusomhoz, illetve saját elomhoz mértenMeg is kezdeném a sort a saját módszeremmel, én abszolút a B kategória vagyok, el is mondom miért: miközben persze látom mik a közkedvelt itemek és rúnák, én szeretem ezeket felülvizsgálni, megérteni és a saját játékomhoz igazítani. Teljesen ellene vagyok annak a mentálnak, hogy gondolkodás nélkül használjak buildeket, ez minden játékban így van.
Sok esetben a játékos adott stílusa vízválasztó lehet pl. rúnák terén. Ha te adc-vel játszol és folyton azt érzed, hogy csapatharcokban nincs időd autoattackolni, mert egy Sett rád flashel + ultizik, Nocturne rádultizik, Vi rádultizik, Malphite rádultizik, szóval nem tudsz megmaradni attack rangeben, akkor neked tök felesleges a lethal tempo, hiába az a lolos oldalak szerinti legjobb. Én ezért játszok (ezt próbálgatom jelenleg) adc-ként dark harvestet, mert egész egyszerűen soloq-ban, ahol a support NEM mellettem játszik, nem fogok tudni 6-7-8-10 autoattackot letolni, hogy az ilyen rúnáknak értelme legyen, mint a lethal tempo. A dark harvest egy azonnali sebzés, ami MINDEN abilityre, sebzésformára bekapcsol és kill esetén resetel, sokkal több dmg jön be belőle és sokkal nagyobb kill potenciál.
Itemek ugyan ez, ha az enemy full ap, akkor hiába játszok mondjuk olyan hőst ami nem feltétlen épít tank itemeket, pl. Morgana vagy Seraphine, igen is nem törik le a kezem és építek egy force of naturet vagy hasonlót, főleg ha dotolós magek vannak az enemyben pl. Teemo. Egyik meccsen is rossz volt nézni, hogy a Teemo gombák folyamat 100/40-ték a csapatom tagjait, senki nem bírt 3 lépést tenni alanen vagy a dzsungelben, de csak nem építettek neture blessinget..... Én nem is tudom mi lehettem, talán pont Morgana, de építettem és isteni jó volt, hogy konkrétan alig sebeztek a gombák onnantól, legalábbis nem kellett hazatépéznem 10mp-enként, mint mindenki másnak, actually tudtam laneket feltolni stb.
Rúnákkal én totál úgy vagyok már, hogy minél gyorsabban, minél nagyobb hatásuk legyen egy harcban. Dariusra is előbb hozok egy hail of bladest, mint conquerort. A HoB-el hamar be lehet vinni az 5 attackot és onnantól buli van amúgy is. A conqueror nagyon lassú ehhez képest, short tradekben semmit nem segít és értem én, hogy ha 8-10mp-ig harcban vagyok akkor milyen jó, de ha addig harcban vagyok az azt jelenti,h ogy már nyertük a duelt vagy a csapatharcot amúgy is.
Legyünk őszinték, mik történnek qoloQ-ban? Ha te fontos célpont vagy, akkor mindenki mindent meg fog tenni, hogy 2mp alatt eltüntessen, legtöbbször ennyi időd van impactet generálni, hatást gyakorolni, legalábbis 600-as autoattack rangeben. Az, hogy te majd Jinx-el durrogtatod a lethal tempot, teljesen nem valós, egy Briar, Nocturne, Pyke, Kassadin, Nautilus, Leona, Zed, Ekko, az arcodban lesz 1mp-en belül és kész is vagy. Egy dark harvesttel legalább a rakétád betudja robbantania felstackelt sebzést, ami ilyen 300-350 körül is van 28-32 perc környékén már, ez azért nem kevés + dmg, vagy bármilyen ranged ability, én pl. MF-el a légből aláhulló golyóesővel szoktam ezt stackelgetni, poén amikor full safe távolból ezt rátolom valakire, poppol a dark harvest és kap egy laza 400dmg-et a nyakába, anélkül, hogy hozzám érhetne. Ashe W ugyanez, full biztonságból elnyomkodod és poppolgatod a DH-et, aztán persze közelebb mész, de addig is már a harc elején volt impacted legalább, főleg ha még assistod is van és resetel, akkor annyiszor 300dmg egy harcban akár.
Szóval lényeg, hogy azt látom a legtöbben nem gondolkoznak itemeken, nem figyelik a compokat, meg sem fordul a fejükben az adaptálódás, a saját elojukat sem veszik figyelembe, hogy ott lehet teljesen más történyszerűeségek vannak érvényben, mint magas vagy verseny szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Óvodások homokozója
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Battlefield 6
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest