-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k3vin
csendes tag
Letöltöttem és feltelepítettem ezt: "ArcSoft MCE Software Encoder (32-bit) : "
Mostmár nem hisztizik a progi hogy nincsen tuner, keresi a csatornákat, és meg is találja őket (talált frekvenciák többé-kevésbé egyeznek a csatornakiosztással), de ha tv-t néznék media centerben, csak fekete a kép... Ezt mi okozhatja?
Megnéztem a leírásban szereplő "Overlay" hibákról szóló oldalt, de hogy őszinte legyek nem sokat értek belőle, főleg hogy ott egy nvidia képernyőillesztőről van szó, nekem pedig radeon van... -
k3vin
csendes tag
Hello!
TV 2000 XP Expert + Vista Media Center = "Nem található tunerhardver..."
PVR2 - vel tökéletes. Probléma forrása? -
k3vin
csendes tag
"Ha a kezelőpult bal-alsó sarkában lévő "Videó bemenet" gombra kattintgatsz, akkor előjön az analóg tévé?"
Igen előjön. Működik úgy is. Csak amikor indul, olyan mintha azon a frekin nem lenne jel.. Sistergés... Akkor váltok néhány csatornát és egyszer csak megjelenik a kép és onnantól tökéletes...
-
k3vin
csendes tag
Azt hiszem nekem mostmár minden funkció működik. Ez nagyon jó!
Csak egy kis problémám van még a kártyával, vagyis inkább a szoftverrel és talán ez is inkább szépséghiba mint probléma...
Szoval mikor elindítom a PVR2-t, nem jelenik meg a kép, csak sistergés mintha nem lenne ktv jel. Néhány csatornát váltok le-fel és egyszer csak megjelenik a kép és minden működik tökéletesen.
Miért nem tud a program indításával rögtön működni tökéletesen? -
k3vin
csendes tag
Na szoval átkötöttem a kábelt
Mostmár megjelenik a videomagnó képe, de zöld az egész és nagyon szemcsés
Mi lehet a gond? -
k3vin
csendes tag
Bocsi hogy kicsit félbeszakítom a LeadTek vs. Items témát (amúgy szerintem is LeadTek).
kicsit visszatérnék erre a bemenet kiosztásra.
Néhány hozzászólással visszább ott a kép. A Composit bementet csak a composit-ra és egy gnd-re kell kötni elvileg, igaz? Vagy rosszul gondolom? -
k3vin
csendes tag
A legjobb megoldás ha egy osztó van, és arról megy a jel annyi felé ahány felé szeretnéd, mert minden osztónak van csillapítása (az itt kaphatóknak nem is kicsi) és ezáltal sok jelet vesztes... A viszirányú jelek miatt pedig a modemet mindig az első osztás elé illik betenni.
És tudomásom szerint a tv készülékek kevesebb jelből is tudnak összerakni képet mint a tunerek. Tehát ha 2 tv-n is szép a kép, az még nem jelenti azt hogy a tuneren is az lesz..
-
k3vin
csendes tag
Nagyon köszönöm ezt a kiosztást! Délután meg is próbálom átkötni.
Igen a probléma az, hogy nekem a gyári kábel nincs meg sajnos, és amit vettem az nem jó hozzá. De annyi viszont jó benne, hogy a kártya csatlakozójával stimmel a csatlakozó, a másik oldalon pedig s-vido meg rca van, így ott tudok mahinálni, rákötni esetleg más csatlakozót esetleg másképp, mert amúgy nemhiszem hogy iylen csatlakozót kapnék külön...
A videomagnón amúgy mindenféle kimenetem van amit csak el tudok képzelni, én is úgy terveztem hogy composit-al próbálkozom először.Közben tegnap délután felvetődött mégegy probléma:
Letöltöttem és feltelepítettem a PV2-t. Nem is tudtam hogy ennyi szép és jó dologra képes. Beállítottam a műsorfüzettől kezdve mindent és nagyon tetszik. A gond csak az, hogy mióta felraktam az új PVR-t, nem működik a távkapcsolóm egyáltalán... Ha az "MCE remote"-t bekapcsolom, akkor reagál, de azt csinálja amit kellene, anélkül semmi... Mi lehet a gond? -
k3vin
csendes tag
Hello!
Van nekem egy Leadtek WinFast TV2000XP Expert kártyám, eddig nagyon meg is voltam vele elégedve. De egyszer csak gondoltam én rákötök egy videomagnót. Na itt kezdődtek a problémák...
Megnéztem a kártyán milyen bemenet van, és láttam hogy olyan amilyet még sose láttam eddig életemben... A nevét sem tudom... Elmentem egy boltba, hogy ilyen kábel kellene nekem. Erre kaptam szinte már csillagászati összegért egy darab kábelt, aminek az egyik felén olyan csatlakozó van mint a kártyán, a másik felén pedig egy rakás cucc.:
- S-video out
- S-video in
- Yout / Comp. out
- Comp. in
- Pb out
- Pr out
Legutolsó 2-ről azt sem tudom micsoda, de a többi egyértelmű.
Ezután próbáltam S-videoval is és Composit-al is rákötne a videomagnót a gépre, de semmilyen formában sem kapom meg a gépen a videomagnó képét...
Van valami ötletetek, esetleg találkozott már alaki ilyen problémával?Előre is köszönöm:
Kev
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Vírusirtó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest