- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendolf
csendes tag
válasz
Milan86 #4094 üzenetére
Sziasztok, nekem hasonló a problémám, mint Milan86-nak. Vettem egy PVR3000-et, és nincsen hangja. AUX-ot kiválasztani meg sehol nem tudtam. Az Analóg Audio eszköznél egyedüli lehetőségként a webkamerámat választhatom ki. Alaplapi hangkártyáról van szó, és szerintem jól kötöttem össze a tv-tunert a hang bemenettel. Ami furcsa, hogy a távirányító nyomogatása közben az M/SnapShot gomb megnyomásával lett hangja, aztán rájöttem, hogy a felvétel közben, illetve felvétel lejátszásakor ad hangot. Kihúztam a webkamerát, hátha úgy egyéb lehetőségek jelennek meg az Audio eszköz menüben, de így most teljesen üres a lista, és semmit nem tudok kiválasztani.
Az Audió vezérlés menüben pedig a sok egyéb külső bemeneten kívül a PC-Beep a kiválasztható, Aux nincsen. Van ötletetek, hogy mit kellene tennem?Köszönöm
-
-
glutamin
őstag
válasz
Milan86 #4096 üzenetére
Elvileg van az alaplapi csatlakzó mellett egy kis fehér 1-es szám a tüskesor egyik felénél. Oda kell a piros csatinak mennie.
De erről a képről meg tudod nézni, melyik oldal a helyes. EZen van olyan kis beakadó műanyag pöcök. Tehát az aktuális esetben a piros vezeték legyen felül (a hátlapi csatlakozósor oldalán)
-
válasz
Milan86 #4094 üzenetére
Te a CD1-be dugtad, de az AUX-ot vezérled.
- vagy dugd át az alaplapon az AUX-ba
- vagy a progiban állítsd át az audio eszközt és az audio vezérlésétPlusz nézd meg a némítást az EQ-ban.
A videó szabványt én sem tudom állítani, de szerintem ez normális. Valszeg auto felismerte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest