Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Én kipróbálom, mert hardver módban a királyi adók nálam is garantáltan fagynak 9 percenként, és csak az el-visszakapcsolás segít rajtuk, VMR9-ben meg akadások vannak, EVR-ben csak kockásodik néha a kép.
Van viszont más problémám is:
UPC-t (análóg) rákötöttem a tunerre. Bármit választok is ki csatornakeresésre, sosem találja meg az összes (28) csatornát, csak kb. 18-at. Ált. mindig mást, és attól függően is változik, hogy ua. bemenetet antennára v. kábelre teszem. (Egyébként a szobaantennába megy a kábel.
) Még ez a probléma is áthidalható lenne, hiszen le tudom menteni a frekvenciákat, de kézzel az istennek se hagyja beírni!
A csatornalista fájl meg valami kódolt szar, nem tudom, mivel lehetne összefűzni.
Aki tud, kérem, segítsen, mert kissé macerás a nézni kívánt műsorhoz mindig más listát betölteni.Ja, MC talált vagy 5 csatornát, bár azzal csak 1x néztem, és PVR-nek is volt ilyen "üzemmódja".

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) Még ez a probléma is áthidalható lenne, hiszen le tudom menteni a frekvenciákat, de kézzel az istennek se hagyja beírni!
A csatornalista fájl meg valami kódolt szar, nem tudom, mivel lehetne összefűzni.