Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
válasz
gyerecske
üzenetére
Én a biztonság kedvéért kötöttem rá (lásd jelen topic, 1. hozzászólás). Én is tartottam tőle, mert korábbi tapasztalatom az volt, hogy nem fog működni a tuner távirányítóján és a tuner programjában a hangerő és a némítás gomb, illetve a hangkártya mixerében tudok csak hangerőt állítani, ami nagyon kényelmetlen.
De a Leadtek megoldotta, hogy ha a megfelelő hangkártya bemenetet választom ki a tuner beállításai között, akkor azt tudom vezérelni a tuner távirányítóján! Tehát magát a hangkártya mixert vezérlem a frontenden és a távirányítón keresztül! Szerintem nagyon elegáns megoldás, és remekül működik.
Egy kis gubanc van csak: a hangkártyára hiába van az 5.1 direkt rádugva, nem keveri ki a hangot rá. Sőt, valamiért nem tudom beállítani a hangkártya mixerben az 5.1 surroundot, de még nyomozok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile (ARPG)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az OpenAI már az Amazonnal is összeáll
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Asus Rog Strix G531GV /i7-9750H/2060 6 GB/16 GB/120hz/
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Canon EOS R6 - Csak 3000 expó! - Újszerű -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest