Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Isti79

csendes tag

válasz bzoley #1085 üzenetére

Bzoley, köszönöm, a választ, sajnos közben volt egy gépvisszavitel, így nem tudtam behatóbban foglalkozni az új kártyával, de tegnap este neki estem megint.

Sajnos továbbra sincs semmi pozitív eredmény a képfelvillanás ügyben. Feltettem az Eagle-t és a PVR2-t, amivel kifogástalan lett a képminőség (számomra), hang szuper, megy a felvétel is, de a felvillanások megmaradtak. Csináltam egy felvételt is digitfényképezővel, valahogy felteszem a netre aztán hátva valakinek beugrik valami, ha megnézi. Közben frissítettem a video kari drivert is, és felnyomtam a monitor frissítését 100 Hzre, ami ugye kétszerese a tv-jének, de ezzel sem lett jobb. Kipróbáltam a VMR, VMR9 és overlay módokat is, az eredmény megint csak villódzás, csak picit másképp.

Lehet, hogy hülyeség, de ilyenek is felmerültek bennem ma reggel munkába jövet: 1.AMD64es proci, cool n' quiet bekapcsolva, és lehet, hogy a kártya nem szereti a ezt a fel-le-fel-le órajel dolgot, vagy az alaplap; 2. Az előző gépet a táp cicergése miatt kellett visszavinnem, ki is cserélték (Asus barebone-ról van szó), az új is cicereg, de leginkább akkor, ha alkalmazást indítok (gyenge, szűretlen táp???), bár a konfigom úgyszólván nagyon ligthos, semmi energiazabáló nincs beépítve;

Az alaplapi videokártya nvidia 6150, alaplapi chipset MCP 51; esetleg hallott valaki tvkártya-chipset összeférhetetlenségről?

Új hozzászólás Aktív témák