Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti79
csendes tag
Bzoley, köszönöm, a választ, sajnos közben volt egy gépvisszavitel, így nem tudtam behatóbban foglalkozni az új kártyával, de tegnap este neki estem megint.
Sajnos továbbra sincs semmi pozitív eredmény a képfelvillanás ügyben. Feltettem az Eagle-t és a PVR2-t, amivel kifogástalan lett a képminőség (számomra), hang szuper, megy a felvétel is, de a felvillanások megmaradtak. Csináltam egy felvételt is digitfényképezővel, valahogy felteszem a netre aztán hátva valakinek beugrik valami, ha megnézi. Közben frissítettem a video kari drivert is, és felnyomtam a monitor frissítését 100 Hzre, ami ugye kétszerese a tv-jének, de ezzel sem lett jobb. Kipróbáltam a VMR, VMR9 és overlay módokat is, az eredmény megint csak villódzás, csak picit másképp.
Lehet, hogy hülyeség, de ilyenek is felmerültek bennem ma reggel munkába jövet: 1.AMD64es proci, cool n' quiet bekapcsolva, és lehet, hogy a kártya nem szereti a ezt a fel-le-fel-le órajel dolgot, vagy az alaplap; 2. Az előző gépet a táp cicergése miatt kellett visszavinnem, ki is cserélték (Asus barebone-ról van szó), az új is cicereg, de leginkább akkor, ha alkalmazást indítok (gyenge, szűretlen táp???), bár a konfigom úgyszólván nagyon ligthos, semmi energiazabáló nincs beépítve;
Az alaplapi videokártya nvidia 6150, alaplapi chipset MCP 51; esetleg hallott valaki tvkártya-chipset összeférhetetlenségről?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő