- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Aktív témák
-
Dzsolo
senior tag
Szisztok.
A WinfastTV2000XP karim csak ugy behalt azt irta a winfos a műveletet biztonsági okokbol nem engedi végrehajtani. Softvert leszedtem és ujraraktam most meg elindul bejön az üdvözlőkép aztán egyböl hogy a hibát észlelt és küldje e a microsoftnak.Érdeklődnék hogy a PWR2 driver fel lehet e rakni a karimhoz ha nem akkor pedig a legfrissebdrivert hol találom
Köszönet -
Dzsolo
senior tag
Ti milyen vágó programot használtok a felvételek vágásához? Mert amit adtak hozzá az nem olyan jó.
[Szerkesztve] -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok
Megoldódottt minden problémám a Leadtek TV tuner karival de hozzá tenném hogy akkora balfaszvagyok, hogy eszméletlen a megoldás kiverte a szemem nem a hangkarival volt baj.
Király ez a kártya))))
Kár volt 3 szor formatálnom -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok.
Komolyan most már sokkot kapok mert ez a hiba eddig nem volt. A hangkártyám most nem ad hangot a felvételhez. rájöttem mit kell átállitani.
[url]http://kepfeltoltes.eof.hu/files/70__1160197339.jpg[url] ez az alap és ha ezt átállitom http://kepfeltoltes.eof.hu/files/10__1160197416.jpg akkor lesz hang felvételnél na most ez a genya magátol vissza kapcso loffline ba kb 10percig van hang aztán nincs ez elég idegesítő és eddig nem volt.
Aki tud valami megoldást vagy volt ilyen problémálya az kérem jelezze. Konkrétan most nem a szokásos xp raktam fel hanem az SP2-t és csak itt jelentkezik a hiba szerintem -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok.
Végre tökéletesen működik a kártya. De voltak gondjaim. pl a mellékelt szoftverrel minden működött aztán megfissitettem a bzoley oldalán található frissebb sw vel na ekkor behalt a tex más minden működött erre ujra raktam és többet nem indult el a progi arra hivatkozott nem tudja végrehajtani a művelet. Hozzá teszem nekem ugynevezett Simpyciti vagy milyen XP volt fennt. Format megoldotta a dolgot sima sp2 raktam fel most minden jó minden szép. Még egy kérdésem lenne. vettem fel AVI formátumban és valami irdatlan lett 1perc felvétel adatmennyisége. Na most az ilyen 40/c filmek olyan 360Mb ba beleszoktak férni (lost ilyenek) azt hogyan csinálják? más formátumban vagy visszaveszik a felvétel minőségét? közepesen volt de ha visszaveszem akkor sem lesz olyan drasztikus csökkenés.
Kérdésem ki milyen formátumban rögzít.
Ja és halett volna egy használati utasitás akkor 15/c alatt gondnélkül működött volna a kari. De bzoley oldalán megtaláltam -
Dzsolo
senior tag
Oksa csak tudod még friss a dolog nagyon
[Szerkesztve] -
Dzsolo
senior tag
Nem találom az alaplapon azt ahova dugni kell semmi aux vagy más név nincs Az egész alaplapon csak egy hellly van ahova rálehet dugni hát rádugom
lesz ami lesz
Bedugtam van hang
[Szerkesztve] -
Dzsolo
senior tag
Sziasztok át lettem irányitva ide mert van egy kis problémám.
Vettem egy Leadtek E
Winfast tv2000 XP Expertet.
Driver felment tökéletesen meg minden elinditottam az egy dolog hogy nemtudom behangolni de 1-2 csati jött rajta vagyis jön na most az megint más Téma hogy minden kék színű másszín nincs vagyis csak halvány de a legnagyob bbaj hogy hang nincs sehogysincs ha felveszek lejátszom akkor se közbe sem holott a hangkarim működik. Valaki segitsen kérem mert sokkot kapok ja amugy ilyen koaxelosztóbo lhol lehet valami minőségit venni mert szerinte mazért gagyi kék a kép mert gagyi az elosztóm. Hangot akarok (szeretnék)
nekem ez a Ceh van amiröl feljebb irnak
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Tőzsde és gazdaság
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest