- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Biaggio
őstag
válasz
katavagyok #1826 üzenetére
Hogy sikerült a szerelés? Megoldódott a probléma?
-
Biaggio
őstag
válasz
katavagyok #1826 üzenetére
ZH-t írok, de elérhetőségeim az adataimnál, ha nagy gáz van
Ha már kiveszed a kártyát, nézd meg, esetleg nincsen e rajta feltűnő külsérelmi nyom (égés, vágás, stb.). -
Biaggio
őstag
válasz
katavagyok #1819 üzenetére
Először is el kell távolítani a kártyát az Eszközkezelőben. Aztán:
Gép oldala levesz, TV kártya megkeres. Egy csavar lehet, hogy rögzíti. Ki kell venni a kártyát, egyenesen magad felé húzod. Másik PCI csatlakozó valószínűleg ott van mellette, oda kell betolni. Ha van csavar, visszatekerni. Voilá -
Biaggio
őstag
válasz
katavagyok #1817 üzenetére
Nem hagytalak itt, csak elutaztam a hétvégére
Audio/videocodec: a filmeket teszi ''nézhetővé'' a gépen
Azért kérdeztem, hogy mit telepítettél mostanában, mert lehet, hogy ez volt a gond. A hibaüzenet mellé kiír bármilyen kódszámot, vagy részletet? -
Biaggio
őstag
válasz
katavagyok #1803 üzenetére
Angol nyelven találtam jónéhány leírást, az is jó?
Ha jól értettem, már próbáltad a CD-ről is visszatelepíteni, de nem találja..Nem telepítettél mostanában audio/videocodecet?
-
Biaggio
őstag
válasz
katavagyok #1782 üzenetére
Már aggódtam, hogy mi van veled
Sajnos csak azt tudom ajánlani, ami a #1792-ben le lett írvaHa ez sem segít, remélem, még garanciális..
-
Biaggio
őstag
válasz
katavagyok #1731 üzenetére
Sima telepítésből nem lehet nagy gond, de az már szinte biztos, hogy újra kell majd hangolni a csatornákat, illetve a beállításokat.
A gombot nem tudom, hol van, de ennyit találtam:
''If the driver is corrupted, uninstall the driver and scan for new hardware to install the driver again. To scan for new hardware, click on the Action menu in Device Manager, and then select Scan for hardware changes.''
Remélem, sikerül valahogy megtalálni azt a TV kártyát végre. Ha máshogy nem, tedd a monitor elé, hogy lássa a Windows -
Biaggio
őstag
válasz
katavagyok #1728 üzenetére
Inkább ne nyúlj bele, ha nem vagy benne biztos, mit csinálsz.
Driver: ez a program lényegében a Windows és az adott hardver (jelen esetben a TV kártya) közötti kommunikációt biztosítja. Ezt kell feltelepíteni, ha új dolgot teszel a gépbe. [link]
Innen tudsz új dirvert letölteni. Ezt majd ki kell csomagolni valahova, és amikor a Windows kéri, megadni neki, hogy hol van.
Kérdezz még, ha valami nem világos -
Biaggio
őstag
válasz
katavagyok #1726 üzenetére
Vezérlőpult -> Hardver hozzáadása
Driver van nálad?
Nem lett mozgatva a gép, biztosan a helyén van rendesen a kártya? -
Biaggio
őstag
válasz
katavagyok #1723 üzenetére
Eszközkezelőben nincsenek nagy sárga kérdőjeles részek? Ott kellene hozzá telepíteni drivert... az megy?
Találtam még egy kis segítséget: [link]
[Szerkesztve] -
Biaggio
őstag
Túljutottam a csatornabehangolás finomságain. A köv. probléma merült fel: a Snapshot! a lementett képet megnyújtja, 640*288 formátumra. Néztem a beállítások között, de nem találtam semmit.
-
Biaggio
őstag
XP reinstall volt, átmentettem a konfig fájlokat. Valami miatt átállt Hungary SECAM-ra, és lila csíkos volt az egész. Most próbáltam Hungary PAL B/D-t, így már tiszta a kép. Most nyomtam rá egy részletes keresést, de megőszülök. Hogyan lehet normálisan behangolni?? Az egyik pillanatban megvan a csatorna, a másik pillanatban már nincs ott
-
-
Biaggio
őstag
Igyekeztem végigolvasni alaposan a témát, de nem jutottam előbbre.
A lényeg, hogy rövid (pár perces) darabokat szeretnék rögzíteni a TV-ből, a lényeg, hogy a lehető legjobb minőségben. Fontos, hogy minél kisebb méretű legyen a fájl (weboldalra kerül ki letöltésre). Nem vagyok otthon codec és tömörítés, vágás témában, használható tippeket várok. Előre is köszi -
Biaggio
őstag
én ezt végigcsináltam és nincs hang felvételnél
a hangkártya és a TV kártya összekötve (aux), beállításokat már próbáltam többféleképpen.
audio-out controll line:
hanghullám, midi, modem volume, külső hangerő, mikrofon, vonalbemenet, zenei CD.
audio recording line:
sztereó keverő, modem volume, külső hangerő, mikrofon, vonalbemenet, zenei CD.
mi a jó beállítás?
másik kérdésem: mi az ideális felvételi beállítás a konfigomon?
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magisk
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Renault, Dacia topik
- Apple asztali gépek
- VR topik
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest