- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
pgyuri
csendes tag
Sziasztok! Van már több éve egy a címben szereplő TV-Tuner és DV kártyám, ami nagyon jól és megbízhatóan működött, szépen digitalizált úgy kameráról, mint TV-ről vagy éppen VHS-ről is. Az előző gépemben Asus A7N8X- E Deluxe lapon AMD Athlon XP 2600+ Barton proci volt. Most vettem új alaplapot és processzort: DFI LANParty UT nF3 Ultra-D lapon most egy AMD Athlon 64 3700+ proci van.
Már a telepítésnél gondok voltak, állandóan lefagyott, vagy kék halál volt, végül kivettem a Leadtek kártyát a gépből, úgy szépen fel lehetett telepíteni a gépet. Betettem ismét a kártyát, fel is telepítettem a progikat, de elkezdtek ismét előjönni a fagyások, bizonytalanságok, most már odáig jutottam, hogy a letöltött legfrissebb driver-eket sem tudom telepíteni, mert mire odaérnék, lefagy az egész.
Most kivettem a kártyát és minden rendben, nem fagy, stabil minden.
Lehet, hogy digi kártyát kell cserélnem?
Másnak nem volt hasonló tapasztalata?
Minden segítséget ötletet szívesen veszek!
Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6800 XT / B550 / 32GB 3200MHz / 1TB Gen4 / 700w Gold! BeszámítOK
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest