Keresés

Aktív témák

• alfonzo

csendes tag

válasz Kockasfulu #3 üzenetére

Üdv!

''Az élet nem habostorta'' :))

Próbáld meg úgy, hogy magyaron áll, keres (elvileg megtalál, többet mint amit nézni lehet), ekkor akép jó, csak a hng nem. Ekkor állítsd át az országot. Így a frekik maradnak, a norm viszont már jó lesz. Azt hiszem én így csináltam.

ui. ha jól emlékszem, akkor múltkor így sikerült (újra kellett hangolnom, rutinosan belga aztán az rtl sem azon a csatonán jött ahol kellett volna, így kerestettem a magyarral, aztán norma miatt belga)

sok sikert!

• alfonzo

csendes tag

válasz Kockasfulu #1 üzenetére

Szia!

Valószínű, hogy tv nézés közben a hangod sem stereo (vagy nicam vagy a2 esetén), vagy nincs is hangod.
    Én is ezzel szívtam, a forgalmazó sem tudott segíteni, csak a pofájuk volt nagy!

Próbáld meg az országot másra állítani (földi vételnél pl. belgium), vagy aminél megjelenik a stereo ikon a PVR ablakában. A magyar beállításnál a hangnormákat sz@rul kezeli.
    Ebből adódik, hogy sima tv-zés közben monora áll, ha a távszabályzón próbálod meg átváltani stereora, akkor ugyanúgy sisteregni fog (mint amikor időzítettnél eleve stereoban akar rögzíteni).

Sajnos a gyártó vagy a microsoft sz@rik kis hazánkra!

Írj, ha nem megy, mert van megoldás!

Üdv!

Aktív témák