- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
Cos
senior tag
Nálam is van ilyen probléma, sajnos és én a UPC számlájára írom ezt mert az RTL Klub, és a TV2 valamint az M1 Nicam-ben jön viszont én arra gondoltam hogy mivel a nicam elvileg digitális jelként jön így a jelromlás vagy torzulás minimális foka is bajt okozhat... vizsgálódtam már ezügyben de csak saját magamnak tudtam csak megmagyarázni a dolgokat, és valós magyarázatot nem találtam még! :(
[Szerkesztve] -
sanya_67
tag
Miért nem a ''megy'' a hivatkozás???
-
sanya_67
tag
Hali!
Nézd meg itt:
<a href=''http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=17836&start=60#msg62''>
Egyébként röviden annyi, hogy egy külön alkalmazásban be kell állítani a normát (nálam PAL D volt a jó) aztám a hangolás ablakban az országot is...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest