- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
o0tomy0o
tag
Gondolom nem lehet alulról vetíteni ilyen projikkal mert én pl nem látok beállítási lehetőséget a trapéz effekt kiköszöbölésére, szoftveresen esetleg, de a monitor menüjében nem... pedig akkor akár milyen messziről lehetne vetíteni...
-
o0tomy0o
tag
Én azért akarok diy projektort magamnak, mert egyre több HD film érhető el, mert sima dvd-t tudok nézni nagytv-n is, de HD nak csak így van értelme.
Azért egy 150 rugós projektor árából ami mégcsak nem is HD-s kilehet hozni egy jó diy projektort ami viszont HD-s, és maradékból 5 évig el tudod látni magad égővel. Én úgy számoltam hogy mindennel együtt max 90-e forintba kerül egy 17" monitorból készített proji a legelső hsz-ben lévő külföldi boltokból rendelve alkatrészeket. Ha nem így van kérem világosítsatok fel! (kb mennyi lehet ha az embernek csak egy 17" monitora van elfekvőben, más nincs, faforgács lapokon és csavarokon kívül.)
-
o0tomy0o
tag
Moam köszönöm, kimerítőek a válaszok és jók az ábrák, kezdem érteni!
-
o0tomy0o
tag
válasz
Gabrovszky #1751 üzenetére
Tehát a legjobb az lenne hogyha a fresnelbe csak azok a fénysugarak érnének amelyek pont a fényforrás központjából érkeznek, és az összes többit el kéne nyeletni? Akkor miért van a fényforrások mögött homorú tükör is? azok aztán láne szórják a fényt rendesen, vagy az oldallapról visszaverődöttek... Vagy ezek már nem annyira számottevőek?
-
o0tomy0o
tag
Sziasztok!
Had kérdezzem meg hogy mi baj lehet abból, ha 1 helyett 2 fémhalogénnel dolgozik az ember, ami egymás mellé van téve? ugye akkor dupla akkora fényerő, esetleg a fresnel így nem tudja megfelően párhuzamosítani a flnysugarakat (hisz mindkettő távolabb lenne a középponttól)? Túlmelegedés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest