- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedanobert
csendes tag
szía bocsi a zavarásért kezdő vagyok s olvasgattam látom azért te benne vagy ebbe a dologba!nos van egy h.dvdm kiszettem a kijelzőt és a fóliaréteget leszettem róla!1 réteg volt és eltüntt a kép de ha a leszedettt darabot eléteszem akkor látom!igen tudom hiába nem látom attól még van kép!de így már nemtudom használni igaz?mert ez a réteg cafatokba jött le és enélkül használhatattlan igaz?vagy lehet eszt pótolni?hol lehetne ilyet kapni?rem tuttok segíteni?+kösszöném
-
bedanobert
csendes tag
szía bocsi a zavarásért kezdő vagyok s olvasgattam látom azért te benne vagy ebbe a dologba!nos van egy h.dvdm kiszettem a kijelzőt és a fóliaréteget leszettem róla!1 réteg volt és eltüntt a kép de ha a leszedettt darabot eléteszem akkor látom!igen tudom hiába nem látom attól még van kép!de így már nemtudom használni igaz?mert ez a réteg cafatokba jött le és enélkül használhatattlan igaz?vagy lehet eszt pótolni?hol lehetne ilyet kapni?rem tuttok segíteni?+kösszöném
-
csapos2
addikt
Nem látom a leírásban a színszűrőt. Amit itt [link] feltüntettek, vagy az nem minden típusnál van?
Mindez azért érdekes, mert ha nincs szükség a színszűrőre, akkor nyugodtan rendelek polár fóliát. Ugyanis a lumenlabon sokan direkt cserélik le, állítólag szebb képet ad, mint a sajátja.
De, ha mégis kell színszűrő, akkor nem tudom hogyan tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Corsair RM 750 - tökéletes állapotban, dobozában eladó!
- EVGA 850GQ - hibátlan, tesztelt, teljes szett - eladó!
- Raijintek Cratos 1000 W 80 Plus Gold ATX 3.0 tápegység eladó
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- HAVN HS 420 PC ház, Midi-Tower, E-ATX, edzett üveg - fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest