- iPhone topik
- Yettel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0leee
csendes tag
válasz
hgabor82 #3932 üzenetére
Ha sikerült felsértenem a polarizációs réteget, az gáz?
Konkrétan 3 réteg van a tft-n. Az egyik oldalon van egy vékony réteg, az viszonylag könnyen lejött.
A másik oldalon viszont 2 réteg van, amit először nem láttam, hogy az 2. Elkezdtem felszedni, és úgy 1cm-nél rájöttem, hogy ez így túl vastag. Akkor jöttem rá, hogy csak a réteg egyik, vékonyabbik felső rétegét kell leszedni.
Ilyenkor mi a teendő? Hibás lesz a kép sarka? Ha leszedem a vastag (azthiszem azt hívják polarizációs rétegnek), réteget is, akkor lesz egyáltalán képem? Ha igen, akkor mi lesz vele a gond? -
r0leee
csendes tag
válasz
hgabor82 #3932 üzenetére
Szia!
Köszi a tanácsot. Közben kikísérleteztem, hogy a tft panel helyett egy átlátszó fóliára írtam egy kis szöveget, és azt tettem a tft helyére, és így szépen megjelent a falon a szöveg.
Tehát a távolságok mostmár rendben vannak. A tft-vel pedig az antiglare réteg a probléma, mert gyakorlatilag 0 fényt enged át.
Most a köv. leírás alapján áztatom az AG-réteget, már csak órák kérdése: [link] Remélem szép lesz, ha sikerül leszedni.
A kijelző pedig valóban 640x480, ugyanilyen van nekem: [link]
Csak RCA bemenete van, egyelőre elég is lesz. Vettem egy ilyen kábelt is még korábban: [link] Ezt még nem próbáltam ki, de ezzel remélhetőleg sikerül pc-re kötni a kijelzőt. Ha mégsem, az sem gond, egyelőre elég lesz a dvd-lejátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Haditechnika, harcászat
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest