Hirdetés
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
ZimmerZoom
üzenetére
Akkor ezekszerint muszály leszek én is egy 6-7"-os tft-t venni. Max egy kicsit gyűjtögetek még, és rendelek valami drágábbat, ami elég jó.
100 ledet, csak a kezdetnek gondoltam, ha kevés akkor még 100 lesz benne (vagy még 100), a penelt természetesen megtervezem, és legyártattatom. Úgy akarom tervezni, hogy a ledek éppen érintsék egymást.
200 lednek már elégnek kell lennie, mert a srác akinek már elkészült a projija annak igaz 480 db volt benne, de csak 160000mcd-s ledekből, nekem 100 vagy 200 db 255000 mcd-s leddel lesz. Az övének talán egy kicsit lesz csak nagyob a fénye 10-15%.
De még semmi sem biztos, lehet a végén még több led lesz az enyémben is. A panelt úgyis úgy tervezem, hogy akár 2 emeletese is lehessen bővíteni ha kell. Persze akkor már drágább lesz a project, de nekem megéri.
Forrasztani meg szeretek, ha tehetem mindíg kinn vagyok a műhelyben és ügyködöm.

-
hankpoke
tag
válasz
ZimmerZoom
üzenetére
Természetesen van ilyen műszer. Fapados luxmérővel ki lehet mérni mindent.
Kb annyiból állna egy mérés,hogy fogok egy powerLED-et 30 fokos optikáva és veszem ezt a LED-et. Kettőt összehasonlítom egyforma távolságból és lemérem a fogyasztásukat, "luxukat".
Utánna lehet átszámolni az eredményeket lm-ba, és a fogyasztás és a lm hányadosával a fényhasznosítást.
Pontosan ezt mondtam hogy mi a baj a huzallábassal. Rendesen beforrasztani párhuzamosan mindegyiket az rémálom. Építettem 90LED-es huzalábas kertilámpát,tudom hogy milyen sz.pás. Powernél minden szépen egy síkban van,nem lehet elrontani...
Bocs ha sértő volt amit írtam az előtét ellenállásos dologról, 10db felett már illendő lenne komolyabb meghajtást építeni hozzá.
Próbanyáknál raszterenként van egy lyuk(2.54mm),ez szokásos "szabvány" szerűség. Nem kapsz mást,csak akkor ha legyártatsz egy nyákot direkt erre. Másik időrabló szórakozás,ha a LED-eket egy polikarbonát lapba ülteted(LED feje a kiszámított helynél van),és hátul huzalosan összekötöd. Min 1 nap és pár nyugtatóval megoldható,de legalább síkban vannak a LED-ek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hankp
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- RENNSPORT
- Vicces videók
- Trollok komolyan
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xbox Series X|S
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Seasonic VERTEX PX-1000 1000W 80 PLUS Platinum - Alza 12 év garancia 2036.12.21.
- Thermaltake View 71 Tempered Glass
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)