Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
ingalls #2619 üzenetére
Nekem nem volt ilyen műtétem még, de kontaktlencse és a két szemem közötti jelentős eltérés miatt azt biztosan tudom mondani, hogy ha a gyengébben látó szemed hirtelen az erősebben látóvá válik, akkor az okozhat kettős látást. Ha nekem csak a gyengébben látóba teszem be a lencsét, akkor ez van és nagyon rossz. Ez persze a kétszemes látást totál homályossá is teszi. Miközben azzal a szememmel sokkal jobban látok, mint amúgy, de együtt mégis rosszabbul.
Gondolom egy szemmel nézve egyszerre nincsen kettős látásod.
Jobban látsz egy szemmel nézve a régen gyengébb szemeddel, mint azzal amelyik a jobb volt korábban?
Nincs kiszáradva a szemed esetleg? A durva szemszárazság nagyon erős homályos látást tud okozni.
Nem tudom ilyenkor szabad-e műkönnyezni, ezt majd megmondja olyan, aki átesett már ilyenen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest