Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Tildy, ezek szerint neked Lasik féle műtéted volt...
Igen, az biztos, hogy rosszul hangzik, hogy levágják a szarúhártyád, majd visszahajtják...
Ezért is, ha választhatnék, én PRK-s eljárást csináltatnék, ott csak lézerrel alakítják a szaruhártyát, de az ép marad, nem vágnak bele.
Mert ugye esetedben a szaruhártya már be van vágva, és az nem forr össze, de nem okoz gondot, max erős ütésnél válhat le, de ilyenre azért figyel az ember. Neked valószínűleg azért csinálták ezt, mert cylinderes a szemed.
Nekem szerencsére csak rövidlátásom van, bár elég erős (-6 kontaktlencse), ha egyszer rászánom magam, én inkább PRK-t (excimer lézeres) beavatkozást szeretnék, bár tudom, hogy ezt nem én döntöm el, hanem a szemem/és a szemész.
Ajánlom a linket: http://www.tar.hu/justice/ Nem tudom, ki a szerző, de mintha végigjárta volna az összes intézetet. A link szerint ez a garancia mindehol van, és erősen érdemes elmenni a FocusMedbe (Margitsziget), mert ők az elsők, akik elkezdték ezt a dolgot Magyarországon. Magyarországon eddig kb. 50.000 lézeres beavatkozás volt, ebből 20-25000-t a FocusMed végzett!!!
De érdemes elolvasni a linket. És általánosságban van a http://lezerszemesz.lap.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest