- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kim233
újonc
Helló. A sarokban a bokrok közt megtaláltam a hullát és elvettem a fejszét. Betörtem a házba, megöltem az emberrabló nevű emberkét, majd elindultam kifele. Ekkor öt másik ember rontott rám és kinyírtak. A saját területemre kerültem, és mindenem elveszett ami az inventoriba volt. Mindenesetre köszönöm a válaszod.
-
asztilaca
csendes tag
Sziasztok!
Azt értem, hogy a játékban csak bot ellenfelekkel találkozol!
Tehát ha soha nem raidelek, fosztok ki másik bázist, akkor az enyémet sem fogják?
Vagy ha kifosztok másik bázist, akkor úgy mondd megtalálnak a térképen a bot karakterek?
Vagy nem értem! Elmagyarázza valaki? -
Djuree
félisten
-
MrYoniko
aktív tag
Köszi, közben rájöttem, 5 vagy 6 kört bírtam aztán se ruha, se fegyver...
Én nem tudom honnan/miből győzitek ezt ennyi fegyverrel. Glokk is hébe-hóba esik, az is fele drubality-vel...
Oké hogy bunker, de eddig zöld meg sárga ládát tudtam nyitni, azokban meg nem valami nagy az ellátmány...Am a bázisomon a raiderek mit csinálnak ha teljesül minden feltétel???
-
MrYoniko
aktív tag
Nu, megvettem a full verziót a kodexre, ennyi belefér.
Halloween-es event nem is olyan kemény, simán lement. Csak azt nem tudom, hogy az asztalnál amiket csinálhatok mire jó...Most megyek megpróbálkozok a rendőrséggel, meglátom mire jutok, ott valami trükk esetleg?
Aztán bepróbálom a bunker alfát, bravohoz meg már van 4 kártyám, érdemes legalább az ajtót kinyitni (mondjuk pucéran, hogy ne bukjak semmit).
Közben a bázisom átépítésén fáradozok, szerencse hogy csak fa, vas meg kő kell hozzá, abból meg van már pár ládányi, szal nem olyan nagy érvágás lvl 2-ig felhúzni a falakat, mert az szinte ingyen van.
-
MrYoniko
aktív tag
Nekem a 2 M16-al és a glokkokkal van bajom, mert nincs, bunkerből is nehezen esik és nem ad annyit a láda mint amennyi elfogy, a rendőrkapitányságot még nem próbáltam.
Gondolom ha már lenne fegyó fejlesztésem kitolva könnyebb lenne...Am ezt a haloween-es eventet könnyen lehet tolni, jókat droppol, vahy ez is szivatós?
-
MrYoniko
aktív tag
Van annyi fám mint a nyűg, most hogy 10-es táska+motor megvan gyűlik, 7-9 stack fát el szoktam hozni, 2db közepes ládám tele van, kötelet meg textilt se gsártok, mert egy erdőből dobnak a zombiek 20-20 db-ot...
Kutyát kéne farmolnom, de a cooked creek még kemény, lassan gyártok oda fegyót.
Meg amikor először voltam ott akkor az összes zombie egy helyben állt, és a dagikat lenyilaztam, a kicsiket meg a lvl 1-es pole weaponnal szedtem le, most meg támadnak -
-
MrYoniko
aktív tag
Köszi, közben kipróbáltam, viszont hiába raktam be 2 telefont, nem adott több xp-t az asztalnak...
Vahy bugos, vagy nem tudom, marad az egyesével pakolás míg fullos lesz nem.
Most mondjuk a tropára ment cuccaim is oda pakolom, legalább a komolyabbakból tényleg kapok vissza valamit. -
MrYoniko
aktív tag
Akkor piros fás területhez elég bármilyen ruha? Csak mert nem szívesen pazarolnám el feleslegesen a jó ruhákat ha a gyengébb is elég oda...
Lopakodás megy, most a suhint+sneak kombót gyakorlom az is egész jól megy már.
Am azt vettem észre, hogy belépek a piros zónába kapásból jön 2-3 köpő meg 1 dagi, azokat még pucéran is le szoktam kaszabolni, tolva a répa kaját. Am azt várom mikor lesz már meg végre az extra pocket perk, mert kicsit egyszerűbb lenne.Ha lenne végre 20 oak plank-om, akkor a másik olvasztót is meg tudom építeni, vagy ahhoz is kell még utána valami?
-
MrYoniko
aktív tag
Ezt ajánlom figyelmedbe: link
Annyi a szar benne mint a többiben -> csak miki hamgját veszi fel...
Na megyek folytatom a bunker pucolását, jöhet a kettes szint...
Am a biztonsági protokol aktiválása után tudok reput gyűjteni dögcédulával oszt ennyi?
Ja meg 3 csávó dekkol nálam a bázison, oszt vagy 5 cuccot akarnak, az mi lenne?
-
MrYoniko
aktív tag
Xiaomi redmi 5 Plus telóm van, beépített képernyőrögzítője van.
Am a listában található javító állomásra gondoltam.
Am a bunker alfa első szintje kipucolva, de azzal a big one-al lehet mit kezdeni ami be van zárva?
Valamint a fegyó fejlesztéseket érdemes tolni, megmaradnak vagy egyszer használatosak?
-
MrYoniko
aktív tag
Köszi, közben kitapasztaltam, benzint honnan szerzek bele?
Megcsináltam a hidat a farmoz, de azt a raavagert nem bírom megölni, amit farmoltam mind kuka lett szerintem.
Ja am az normális, hogy az összes zombi be van fagyva és a kicsiket lazán leverem, egyhelyben szobroznak, a nagyok meg ütnek, ha közel megyek, de puskával simán leszedem őket, nem támadnak.Van valami tuti tipp a farm pucolására?
Sector 7 falat még nem tudom nyitni, mert nincs annyi alapanyagom, meg generátort se tudok építeni, mert nincs alumíniumom.
Bunker alfa-t még nem pucoltam, de már van némi tokenem.
Ja am lvl 60-as vagyok, szal lassan lesz 10-es tatyóm.
-
Djuree
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- XPEnology
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Synology NAS
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest