- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery D.
senior tag
Jó hát majd meglátjuk.
Messze van még az. De nem tudom, honnan szedi mindenki, hogy lesz reset. A hivatalos oldalukon sincs semmi féle resetről szó. Az, hogy más oldalakon mit írnak, meg más játékoknál mi van, az is más dolog. Szerintem még maguk az oroszok se tudják, mi lesz, nem hogy mi. -
Gery D.
senior tag
Ha a végleges után resetelnek, abba is hagyom. Én még egyszer ennyit nem fogok játszani vele.
De szerintem ezt a húzást nem merik megjátszani. Hisz, mi van azokkal, akik pénzt öltek bele? Ez már lopás lenne. És ha velük kivételt tennének, akkor mi jogon vennék el azoktól, akik nem fizettek érte? Ez meg már diszkrimináció.Szóval, csak menjen tovább a fejlesztés és a játék.
-
Gery D.
senior tag
Miért kell, hogy végleges legyen?
Amíg nem végleges, addig fejlesztik is. Ez minden játékra igaz. Az a jó, ha mindig kitalálnak valami újat.
Egyébként a verziószáma 1.9.2, ami azt jelenti, hogy bőven az alap játékon (1.0-ás verzó) túl vagyunk. Ezt a játékot is fel lehet fogni úgy, mint egy GTA Online-t, amihez mindig adnak ki újabb frissítést.
-
Tsaby_77
kezdő
N.Ferry egyelőre semmi hír róla.
Nekem megfelel a béta, ha folyamatosan fejlesztik, és végre belerakják a co-op multi részt, meg esetleg valami kereskedőházat! ;-)
A térkép maga túl nagy, hogy ebben a formában tovább lehessen vinni. 8-10órás utak nem férnek bele a játékba, ha meg 1 tank benzinnel mész, akkor fizetőssé válik, mert lehetetlen annyit farmolni.
Kellene a csapatjáték, a helikopter és az olajtermelő.
Nem tudom a klánjáték hogyan lesz megoldva, mert ugye egyszerre kellene fent lenni legalább 2 embernek (többről nem is beszélve!), és taktikázni cseten eléggé nehéz meg vontatott. Vagy mindenki "tudja" a dolgát alapon mehet a menet ...Telluride: Grat!
-
Tsaby_77
kezdő
A generátort meg kell építeni. Két fázisa van!
A másodikban kell Engine part 5 db!
Szóval, ha táskában vitted, akkor csak az első fázis volt meg, az sajna nem elég!
De ne bánkódj miatta, mer az északi részeken a rókaprém ruha nélkül esélyed sincs, a teljes öltözethez pedig 45 rókaprém kell (ha jól emlékszem). És ott bizony NEM tűnnek el az AI-k ha kimész a térképről!
Ennek egyenes következménye, hogy ha ügyes vagy, akkor az összes kis g*cit ki tudod nyírni!
Nálam a mociban mindig ott figyel egy M-16, egy Glock, 20 Bandage, meg a Military backpack. Persze azért néha komolyan megizzasztanak a mikulások északon! Két kedvenc "kombinációm"::
-1. AI: AK-47, 2.AI Glock + bandage, 3. AI M-16
-11. AI: VSS Vintorez, 2.AI VSS Vintorez, 3. AI Modified M-16 + bandage ( na ebbe majdnem beledöglöttem .....)
Viszont sokszor jönnek a szerencsétlenek közelharci fegyverrel. Ekkor Glock elő, azt nyugodjék békében!
Ha már észak. A két OAK erdőben lévő Iron nodes (vastartalmú kőrakások) elég nagy százalékban tartalmaznak bauxitot az alumíniumhoz. Az más tészta, hogy mire ide eljutsz az Alfa bázisból lesz vagy150-200 alumíniumod, de ha van helyed akkor miért ne! Meg ugye ki tudja mit hoz a holnap ....Jó életben maradást!
-
Tsaby_77
kezdő
Na végre enged írni ....
Az NPC bázisok nem frissülnek (jelenleg) és az ott található félkész járgányokat sem szétszerelni, sem pedig befejezni nem lehet.
Ez lehet majd változik, de akkor biztosan védeni is fogja az NPC a bázisát, hogy ne legyen sétagalopp.
Jelenleg a bázisok kb 85-90 % ellopható már kezdő cuccal, mert vannak lvl 1-es falak az épületeknél, bár sokszor nem látható helyeken! . A maradékhoz kell az Iron hatchet.Watchtowert után kapsz két Oak területet, meg két hegyvidékit, ezekre kell a meleg ruházat, de még nem voltam arrafelé, nincs tapasztalatom. Van egy új AI bázis, ahol kisebbik épületben az Acid Bath van csak, ezt nem érdemes kibaltázni ..... ;-)
Van egy kikötő is, de az még nem elérhető, illetve nincs tartalom hozzárendelve.Béta "resetről" nincs még hivatalos álláspont, de idén szerintem biztosan nem .... Még nem elég kiforrott a játék. ;-)
A mocihoz a kormányt és a tankot az Alfa bázis piros kuponos ládájában találtam meg. Van már belőle plusz 1-1 darab. A kormányból a 2. darabot sárga kuponos ládában találtam amikor a Healer-nél az alcohol-t kértem (-5% wehicle part). Mivel ezek drop rate-ja mítikusa van belőve (1% ha jól tudom), így nem árt egy kicsit feltornászni. Nem kell azokat a vacak ládákat rögtön zóna reset után kinyitni!
Ha elkészül a moci, akkor mindig tegyetek bele üres üveget a töltő helyre, hogy Rest stop esetén ellophassátok az üzemanyagot. Én speciel a Military backpac-ot is ott tárolom, hátha baleset ér valahol a mezőn (2-t már elbuktam amikor még nem volt meg a járgány, és azért az acéllemez fájó pont még nekem is!) Rest stop-hot vigyetek M16-ot meg 20 kötszert (nekem mindig bent van a mociban egy Glock-kal kiegészítve, így el is fogy a 4 hely!) És persze a Tactical páncélzat kötelező! Nekem volt már, hogy így sem éltem túl a baráti találkozót.
ÉS könyörgöm írjatok vissza, ha mást nem, akkor annyit, hogy "Köszi!". Azt hittem belevágom a fejszét a gépbe, hogy addig nem írhatok, amíg valaki nem "válaszolt"
....
-
YhOo
csendes tag
Nálam is van ilyen szomszéd, egyik angol fórumon olvastam, hogy ha átfestem és megtankolom akkor lehet vele menni. Hát nem
Átfestettem, teletankoltam és semmi. Pedig elvileg motorral el tudom vinni a generátoromat a watchtower-be és ha ott beszerelem akkor megnyílnak további helyek...Van egy sejtésem, hogy most még ez sem működne.
-
-
jonnyjoker01
veterán
Ja a szomszédok (meg egyébként mindenki) NPC, mindenképp farmold ki őket, az újabb csákánnyal ha megtalálod a jó helyet azt hiszem az összeset teljesen ki lehet rámolni. Azért ajánlatos, mert néha bizonyos updateknél szokták resetelni a fake bázisokat, így extra sok cucchoz juthatsz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest