- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
renegade
aktív tag
válasz
Flashcash
üzenetére
OK, szépen sorban.
1. Ha olyan 'találmányról' olvasok, ami ellenkezik pl. a tömeg-ill. Emegmaradás törvényével, azt én véletlenül sem merném tényként kezelni-még kísérleti stádiumban sem. Engem nem zavar, ha valaki ezzel kísérletezik (ha ennyire ráér :) ), de legyen már bennünk valamennyi egészséges kétkedés... Tudod, ez kb olyan, mint ha találsz egy képet a neten, melyen Bin Laden hátulról megküldi Busht, arra sem fogsz komolyan hivatkozni, pedig ki tudhassa, akár valódi is lehet...
2. Tényleg nem szólaltam meg, már a sokadik hozzászólásnál leltem a témára, előfordul az ilyesmi még a legjobb családban is.
3. A fizikához pl. én sem értek mélyebben, ezért ebben a témában nem fogok túl sokat vitázni (nagyjából meg tudom ítélni, hogy minek-mennyi realitása lehet, ez minden), de kutató vegyész lévén azt bizton állíthatom neked, hogy a vízből kémiai úton soha az életben nem fognak annyi energiát nyerni, mint egy szénhidrogénből. Ezt e termodinamika biztosítja számunkra. Természetesen fizikai úton elméletileg lehetséges hatalmas energia kinyerése akár a vízből is (mivel tömege van), de ahhoz egy megfelelően miniatűr, különleges atom-vagy fúziós reaktor (lenne) szükséges, ez egyelőre elég macerás - különben ha ezt megoldják, akkor már mindegy, hogy vizet vagy joghurtospoharat dobálsz bele)
Aktív témák
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest