Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
renegade
aktív tag
válasz
Flashcash
üzenetére
OK, szépen sorban.
1. Ha olyan 'találmányról' olvasok, ami ellenkezik pl. a tömeg-ill. Emegmaradás törvényével, azt én véletlenül sem merném tényként kezelni-még kísérleti stádiumban sem. Engem nem zavar, ha valaki ezzel kísérletezik (ha ennyire ráér :) ), de legyen már bennünk valamennyi egészséges kétkedés... Tudod, ez kb olyan, mint ha találsz egy képet a neten, melyen Bin Laden hátulról megküldi Busht, arra sem fogsz komolyan hivatkozni, pedig ki tudhassa, akár valódi is lehet...
2. Tényleg nem szólaltam meg, már a sokadik hozzászólásnál leltem a témára, előfordul az ilyesmi még a legjobb családban is.
3. A fizikához pl. én sem értek mélyebben, ezért ebben a témában nem fogok túl sokat vitázni (nagyjából meg tudom ítélni, hogy minek-mennyi realitása lehet, ez minden), de kutató vegyész lévén azt bizton állíthatom neked, hogy a vízből kémiai úton soha az életben nem fognak annyi energiát nyerni, mint egy szénhidrogénből. Ezt e termodinamika biztosítja számunkra. Természetesen fizikai úton elméletileg lehetséges hatalmas energia kinyerése akár a vízből is (mivel tömege van), de ahhoz egy megfelelően miniatűr, különleges atom-vagy fúziós reaktor (lenne) szükséges, ez egyelőre elég macerás - különben ha ezt megoldják, akkor már mindegy, hogy vizet vagy joghurtospoharat dobálsz bele)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest