- Egy óra, két rendszer
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Én oda írtam hogy készülő találmányokról van szó. Senki nem mondta hogy ezek már léteznek. Tudod könnyű úgy kritizálni hogy te megsem szólalsz a témában.
Pl magyarázd már el hogy mi a rossz abban hogy valaki teleportálni akar vagy átlépni a fénysebességet, a vízzel hajtott autót is meg lehet próbálni miért ne ha így áltak volna hozzá a múlt tudósai akkor még mindíg a középkori szinten élnénk.
Ezeket példáknak szántam nem azért hogy kötekető idióták minden apró részletébe belekössenek,ne vezessek le mindjárt minden találmányt több száz oldalas doksival eggyütt azért mert általánosságban beszélünk találmányokról folyamatokról?
Ember ha te itt mindent komolyan vaszel amit itt leírunk akkor te igen alacsony IQ szinten mozogsz.
Egyébként meg 100 év múlva lehet hogy erősen röhelyesnek fognak hatni azok a dolgok amikben kételkedsz,vagy te már látod a jövőt és tudod hogy mit fognak feltalálni a következő években meg minden tudós tőled fog engedélyt kérni?
Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- BestBuy ruhás topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest