Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
Én oda írtam hogy készülő találmányokról van szó. Senki nem mondta hogy ezek már léteznek. Tudod könnyű úgy kritizálni hogy te megsem szólalsz a témában.
Pl magyarázd már el hogy mi a rossz abban hogy valaki teleportálni akar vagy átlépni a fénysebességet, a vízzel hajtott autót is meg lehet próbálni miért ne ha így áltak volna hozzá a múlt tudósai akkor még mindíg a középkori szinten élnénk.
Ezeket példáknak szántam nem azért hogy kötekető idióták minden apró részletébe belekössenek,ne vezessek le mindjárt minden találmányt több száz oldalas doksival eggyütt azért mert általánosságban beszélünk találmányokról folyamatokról?
Ember ha te itt mindent komolyan vaszel amit itt leírunk akkor te igen alacsony IQ szinten mozogsz.
Egyébként meg 100 év múlva lehet hogy erősen röhelyesnek fognak hatni azok a dolgok amikben kételkedsz,vagy te már látod a jövőt és tudod hogy mit fognak feltalálni a következő években meg minden tudós tőled fog engedélyt kérni?
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- Sorozatok
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vicces képek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest