Hirdetés
Aktív témák
-
chicken
senior tag
na, késő, mind1. Szóval még azt is csinálja (csak Mozillában), hogy amikor benézek egy topicba, az első hozzászólásnak (ami nekem alul van) lekaszálja a felét vagy néha majdnem az egészet. Legalul a keret a legördülő menükkel az jó, felette meg majdnem egyből a #2 hsz van. Szóval pont a topikindítót nem látom, kivéve, ha rendzegetek. Akkor meg az utolsót nem.
MOD: most, hogy jobban megnéztem, nem az utolsó oszlop van elcsúszva, hanem az egész cuccos. Szóval a Fáradt Gőzben a topik címe nem ott tördelődik, ahol a többi, hanem több szó után kez új sort a topikcím, és ettől már az üzenet/lekérdezések is el van csusszanva.
[Szerkesztve] -
chicken
senior tag
Ezt lehet, hogy nem ide kéne írni, de valamiért a Fáradt gőz nekem Mozillában azt csinálja, hogy az utolsó hozzászólásos oszlop így alácsúszik annak az oszlopnak, amiben a Gyorskeresés meg ezek vannak, és ettől nem látszik rendesen a dátum, az idő meg egyáltalán nem (kábé két centi). IE-ben nem, ott teljesen jó.
Bocs, ha nem ide kellett volna írni, de egész nap ilyen volt.
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest