- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Nemrég megvettem akciósan a Lara Croft and the Temple of Osiris Gold Editiont. 6K-t szerintem bőven megért, igényes dobozban, figurával, artbookkal, Season Pass-szal, stb.
Mivel a Guardian of Lightot is nem sokkal ezelőtt vittem végig újból, így tapasztalatból mondom, hogy a folytatás - még ha a tesztekben nem is ezt írják róla -, igenis hozza azt a színvonalat, mint az elődje. Kicsit talán rövidebbek a pályák s a feladványok terén is jobban az ugrabugrálás került előtérbe, mint a logikai részletek (Szerencsére azért akad az is benne elég), ennek ellenére élvezetes vele játszani. Csak az egyszemélyes módot próbáltam ki, tökéletesen játszható és irányítható így is, néha akadtam el picit, amikor a gyorsan mozgó platformokon kellett átlósan ugrálni, ekkor érezhetően elkelt volna egy gamepad.
Jelenleg a képen látható kígyónál vagyok, most sikerült kifektetnem, eddig tetszik a játék, bár a felépítését tekintve maradhattak volna a folytonos előrehaladásnál, mint az oda-vissza mászkálásnál a fő helyszín és a különféle piramisok és sírboltok között. A gyémántokkal nyitogatható ládák helyett is lehetett volna több különálló kamra, ahol egy logikai / ügyességi feladvány megoldását követően kaphattuk volna meg a gyűrűket, amuletteket és egyéb kiegészítőket. Más negatívum így hirtelen nem jut eszembe.
MOD: Bocsi, amiért itt írok a Temple of Osiris-ről, de külön topikot nem akarok neki nyitni, hiszen szemmel láthatóan nem sokan játszanak egyik programmal sem, nem nagyon pörögnek a hozzászólások.
-
Vistaboy
veterán
Na, kivégeztem a játékot.
Akárki akármit mond, kellemesen elszórakoztam. Igaz, párszor szívtam a fogam, mikorra sikerült a csapdák között átnavigálni, de hát ez a billentyűzet hátránya. Még szerencse, hogy az eddigi összes Tomb Raider részt végigvittem már, így felkészültem a kihívásokra.
Most egy kis pihi, azután indulhat a reward gyűjtés, de csak addig, amíg nem jelenik meg a Gothic 4.
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Nagyon jó a játék, bár a challenge-ek nagy részét még a pályák ismeretének hiányában nem sikerül megszereznem, de azért az artifact-eknél lévő logikai feladatok nem fognak ki a Tomb Raider részeken edződött logikámon.
Nagyon tetszenek ezek a különálló helyszínek, ahol mindig egy zárt szobában lévő artifact-et kell megszerezni (Lásd képen). A feladatok csak első ránézésre bonyolultak, amint az ember rájön a taktikára, könnyen meg lehet oldani őket.
MOD: Némelyik feladat elég mókásra sikeredett, amikor például ugróköteleznem kellett az egyik háromágú csapdánál, azon jót mulattam.
-
Vistaboy
veterán
Lara Croft and the Guardian of Light
Fejlesztő: Crystal Dynamics
Kiadó: Square Enix, EIDOS Interactive
Platform: PC, XBOX360, PS3Sziasztok!
Tegnaptól megvásárolható a Steam-en a Lara Croft and the Guardian of Light PC verziója. A játék eddig csak az XBOX360 tulajdonosok számára volt elérhető, de most már a PC és PlayStation 3 tulajdonosok is hozzáférhetnek.
A játék PC változata kizárólag a Steam rendszerén keresztül, digitális disztribúció által hozzáférhető, a linket alább találjátok. Az ára: 15 Dollár (Európában 15 Euró). A PlayStation tulajok pedig a PSN-ről szedhetik le, szintén ekkora összegért cserébe.A Lara Croft and the Guardian of Light című játék nem azonos a várhatóan jövő Karácsonykor megjelenő, egyelőre csak Tomb Raider 9 néven emlegetett valódi folytatással. Ez csak afféle hiánypótló játék, amit azért adott ki a Square Enix, hogy a játékosok jobban átvészeljék a lassan két éve tartó Lara-hiányt.
A játék egy teljesen új perspektívában, izometrikus 3D-s megjelenítésben tárja elénk Lara Croft legújabb kalandját, melyben főleg az ügyességünkre, reflexeinkre és logikai készségünkre lesz leginkább szükségünk. A pályán különféle feladatokat megoldva tudunk továbbjutni, miközben halálos csapdákat, förtelmes ellenségeket és egyéb hátráltató tényezőket kell sikeresen túlélnünk.
Szintén ez az első olyan Lara Croft játék, amit kooperatív módban is tudunk játszani, ugyanis Lara ezúttal nem egyedül vág neki a kalandoknak, hanem egy rég korból újra életre kelt maja harcos, Totec is a segítségére lesz. Ketten együtt képesek legyőzni a játék logikai feladványait, kooperatív módban sok játékelem épül a kettejük összehangolt akciójára. Egyszemélyes módban Larát irányítjuk, ilyenkor kapunk extra képességeket, melyekkel leküzdhetővé válnak azok az akadályok, melyeket kooperatív módra terveztek.
A játékot körülbelül 6 órába fog telni végigjátszani, a játékmenetet pedig sok harc, felfedezés és rejtvénymegoldás tarkítja. A megölt ellenfelekért pontokat kapunk. Ha Lara vagy Totec meghal, a földre esik, és a másik játékos tudja őt feltámasztani, vagy pontokért cserében feléledhet. Kapunk majd gránátokat is, melyeket az ellenfeleink likvidálása mellett különféle objektumok elpusztítására is használhatunk, hogy ily módon új területeket tegyünk elérhetővé.
A játék hivatalos gépigénye:
* Operációs Rendszer: Windows XP vagy Windows Vista
* Processzor: 3+ GHz Intel vagy 2.5+ GHZ AMD
* Memória: 1 GB RAM (XP) 2 GB RAM (Vista)
* Videokártya: nVidia GeForce 6800GT vagy jobb, AMD-ATI 1300XT vagy jobb
* Merevlemez: 7 GB szabad hely
* Hangkártya: DirectX 9.Oc kompatibilis hangkártya és driverLara Croft and the Guardian of Light képgaléria
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni időjárás-állomás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged