- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
Szia!
Husik sajátos betegsége, hogy gyenge a seeger, vagy zéger, ahogy jobban tetszik.
Ökölszabály, hogy a fül, vagy a zéger nyitott ( körhagyó) része arra felé nézzen, amerre a dugó jár, magyarul fent, vagy lent. ( alternáló tömegerők)
Amelyik zégert kiszeded, nem illik visszatenni, de a gyakorlatban, khnmmm, szóval én is szoktam bűnözni, de akkor kiszedésnél ne barmold szét...
Ha van a dugó csapszeg részénél könnyítés ( magyarul be tudsz nyúlni a zéger alá) akkor egyszerűen csípd le a fület, és úgy tedd vissza - lehetőleg az újat - ( kisebb tömeg)
Amikor zégert teszel a helyére, a két végét picit csiszold meg, hogy ne legyen sorjás, tudjad a helyére forgatni.
Azt a zégert szedd ki csak, amelyiket könnyebb kiszedni. Adja magát, melyik oldalhoz férsz hozzá jobban. Én pl ajánlom a fogantyú leszedését is.
-
Stihl024
junior tag
Üdv a körünkben, szerintem elmondhatjuk hogy tőlem van a 2db 550xp--nekem időm már nem lett volna erre és örülök, hogy elkapott téged is a "járvány" -mindenben számíthatsz itt a többségre. És az arénában bizonyít majd a "gyermeked" .. Tesztoszteron szint, itt átlag feletti de egy jó kiadós "vérengzés" után mindig a valós szerelmünk a téma-láncfűrész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest