Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolty
aktív tag
válasz
csabika11 #3865 üzenetére
Bizony senki....
Nem egyszerű a döntés. A Haina márkát nagyon nézegettem először, több köbcentisnek is írják mint a Hechtet. Valamint ezt írja róla a szerszamx: "A Haina egy új fejlődő német márka,"
olcsón is adja a szerszamx a többi üzlethez képest. Aztán utána olvastam magának az áruháznak nem egy nagy megelégedéssel vannak iránta a vásárlók. Hat találatot is hoz ebből a fűrészből: [link] Nem tudom hol van a kutya elásva......
Aztán van még Stiga, Al-ko, Riwall, Hitachi amit még esetleg meg is tudnék fizetni.
Ezekről kevesebb rossz tapasztalatot lehet olvasni. Nyilván el se adtak belőlük annyit mint a Hecht.ből, így kisebb arányban vannak a negatív kritikák. Hechtel is vannak érdekes tapasztalatok. Beszéltem több garis szervízzel is, olyannal akik korábban szervízelték, most már nem. Nagyon megoszlóak a vélemények, tapasztalatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Welock Touch 51
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest