Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaninyul73
friss újonc
Szép jó estèt kívánok! Új vagyok a csoportban,van pár éves tapasztalatom a fakitermelésben, és a láncfűrészek terén. Nem szeretem a kétszínű embereket, úgy látom ebben a csoportban nagyon sok olyan ember van, akinek nagy a szája, de tudása 0. Nagyon jó szervízes barátaim vannak, mind a STIHL mind a Husqvarna táborából. Nekem az a véleményem, hogy ezeknek az embereknek a szakmai tudása felülmúlhatatlan. Mindenki rendőrnek született, csak van aki tovább tanult. A legrégebbi gépem kb. egy 1980-as 075AV STIHL, ami még egy membrán cserén esett át, 5 rántásra indul. A hitetlenkedőknek bármikor meg tudom mutatni, hogy egyszer volt szakszervízben gyári membrán cserélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Yettel topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest