Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
válasz
L!NK->Q3
üzenetére
Jaja, cod2 valami borzalom. Brecourton ami tipikus jó kis puskás pálya, körbelőnek mindenféle kávédaráló hangú förmedvénnyel, darálnak jobbra-balra, célzás semmi és pikkpakk meghalok. Na nekem ott lett elég belőle. Nehogy már a pálya másik végéről körbepuffogtat és ott halok....
-
Pacák
senior tag
válasz
L!NK->Q3
üzenetére
Jaaaaa a sprint. Én az M1911 -et, vagy Lügert szoktam használni gyorsabb haladáshoz.
A darafegyver ártalmait szoktam tapasztalni a szenvedő fél szemszögéből -én nem tudok jól lőni géppisztolyokkal, mert össze-vissza szórják a meggymagot. Így viszont áll az aránytalan erősség... mert aránytlanul sokat szoktam nézelődni a spectben - ruszki mapokon. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Autós topik
- Autós kamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A darafegyver ártalmait szoktam tapasztalni a szenvedő fél szemszögéből -én nem tudok jól lőni géppisztolyokkal, mert össze-vissza szórják a meggymagot. Így viszont áll az aránytalan erősség... mert aránytlanul sokat szoktam nézelődni a spectben - ruszki mapokon.