Hirdetés
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
qestion #2737 üzenetére
Szerintem - és mondom, ez az én véleményem - csak használt és csak tégla. Az újak minősége nagyon változó, és lutri, viszont van rá garancia, amit vagy teljesítenek vagy nem... A használtnál is lehetnek rejtett hibák, egyszerűen én jobban bízom a használtban. Mi eleve lepusztultat vettünk, ami egyrészt olcsó volt, másrészt így nem volt meglepetés, hogy vezetékektől kezdve mindent cserélni kell, eleve így számítottuk.
A paneleknek meg nincs valami jó piaca, nem is volt sosem, és speciel én idegenkedem tőlük, mert nem szeretnék több száz emberrel egy házban lakni, mert úgy rémálom lehet egy felújításról dönteni például.
De mondom, ezek az én meglátásaim csak, személyes vélemény.
ingatlan.com-on tudsz részletesen keresni, kerület meg pl. fűtési módra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest