- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jovanny2
őstag
válasz
csemberlen #870 üzenetére
Nincs ilyen határidő. Jövő decemberben is leadhatsz idén januári számlát. Csak annyi, hogy az utolsó kifizetést követő 60 napon belül be kell küldeni a papírokat.
-
tothbe
addikt
válasz
csemberlen #548 üzenetére
Ebben igazad van, csak eredetileg az kérdést és a javaslatot itt a proforma számlához fogalmazták meg csak hibásan előleg számla néven hivatkoztak rá (vszleg a térköves is).
Ezen a linken elég jól bemutatják a különbséget.
Ergo lehet ezekből bármelyik verzió, csak tudják melyik mit jelent, hiszen ettől függően egy vagy két számlát kell majd elszámolni. -
válasz
csemberlen #488 üzenetére
Az EV-m adószámára ment, ami ugye jogilag egy másik entitás, nem magánszemély. A támogatást pedig magánszemélyként igényelném, máshogy nem is lehet. Persze lehet hogy nem vették volna észre, de ha igen, akkor tuti visszadobják. Azért itt már tényleg sasszem kell, meg kitartás, elképesztő mennyiségű számlát kell nekik átnézni gondolom majd (de lehet hogy már most is), de erre azért nem építenék hogy nincs meg
-
válasz
csemberlen #402 üzenetére
Igen, abba nem gondoltam bele, hogy manapság azért elég egyszerű ellenőrizni. Kérdés, hogy mi történik ha e miatt visszadobják. Logikusan gondolkodva szerintem erre azt mondaná a MÁK, hogy nem kapod meg a támogatást, és az így kiesett pénzt hajtsd be peres úton a vállalkozón aki átvert a számlával. De egy kérdést megérne mindenképpen.
-
Intel fan11
őstag
válasz
csemberlen #356 üzenetére
Tudja a fene ki mibe kot bele! Es ennyibol ellenzem a hitelt is. Izguljak azert mert pl nalunk a festo 2 ember kulon akar szamlat adni ugymond 1 munkara? Aztan nem fizet az sllam? Sztem ertheto kulon vallalkozok megis 1 munkat vegeznek? Nem tudom.
-
bonat
senior tag
válasz
csemberlen #287 üzenetére
Igen, valószínűleg ilyen megoldás lesz....
-
axioma
veterán
válasz
csemberlen #87 üzenetére
Bocs, nem "igazi" index cikk de Merkel mellett ott a linkje: [link]
-
tothbe
addikt
válasz
csemberlen #52 üzenetére
nos, utánalestem konkrétebban a közlöny szövegében. Így direktben leírva nincs szó arról, hogy milyen időpontban kell a 25 év alatti feltételnek megfelelni. csak annyi, hogy a leadás utáni validálás folyamán nézik meg a megfelelés feltételeit (ergo a gyermek életkorát is) és erre 30 napjuk van a leadástól számítva. Ez alapján ha egy gyermek 2021 januárjában tölti be a 25. életévét, rá már jó eséllyel nem lesz az átfutási idő miatt felvehető a támogatás, illetve nagyon a szerencsén múlik, bár az elején vszleg még nem lesz akkor terheltség ergo 30 napnál gyorsabban zajlódhat le a jóváhagyás. A január 5 viszont 99%-ban kizárt mivel Január 4 az első munkanap az évben.
-
törölt tag
válasz
csemberlen #52 üzenetére
Alighanem,
az elszámolni kívánt számla
teljesülése (és kifizetése) kell,
hogy a 25 éves limitbe essen.
Ez tűnik logikusnak.
Mivel ekkor a gyermek MÉG jogosít és a felújítás is MÁR megvalósult.
---
Legkésőbb a 25 év + 60 napon belül pedig be is kell majd nyújtani elszámolásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest