Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
elnezest, te valoban nem hulyezted le, te egyszeruen hulyeseget valaszoltal (persze a kerdes sem volt pontos, de ez nem nevezheto mentsegnek)
(en hibam, nem neztem meg, hogy ki hulyezett, s ki mondott hulyeseget)
mellesleg egy szoval nem mondtam, hogy hulyek vagytok, csak azt, hogy ha nem vagytok kepben (ami mindenkivel megeshet), attol nem kell poenkodni, meg magabiztosan ravagni, hogy ''NEM''
Pintyesz: ket oka lehet a csokkenesnek
1: nem megfeleloen kototted ossze a hidakat? - en anno mikor a szorzolockot szedtem le a 800-as duronomrol (l1 hidak osszekotese) muszaj voltam a forrasztopakahoz fordulni, mivel sem a grafitozas, sem a rezszalak, sem az alufoliadarabkak nem hoztak kivant eredmenyt (unlock helyett 10.5-os szorzo, kovetkezo bootnal 11.5-os, harmadiknal 7.5, meg igy ossze vissza)
2: hibas a cache, szoval nem is fogod tudni hasznalni, s lehet hogy e hiba miatt a proci letilt a cache-bol egy reszt (nemtom van-e ilyen, de nem tartom elkepzelhetetlennek :F)
Aktív témák
- Vicces képek
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Gitáros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest