Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louies
aktív tag
Sziasztok!
A kis vézna Magyar Vizsla kutyusom 11 hónapos, Happy Dog Juniort kap az ajánlott adagban. Mindig is ezt kapta első perctől. Naponta 1órát tréningezünk ez alatt egy kis virsli júti még amit bevisz. Olyan vékonynak tartom, az állatorvos azt mondta, h atletikus. Azonban ahogy én látom a vizslás csoportokban sokkal vastagabbak a korabeli kutyusok. Féreg hajtva rendesen van. Próbáltam többet adni a napi adagnál, de csak többet kakil így.
Valakinek valami ötlet ami esetleg nem jutott még eszembe.A másik, hogy az utóbbi 1-2 hétben sétáltatás alkalmával mindig rá ripakodik a szembe jövő kutyákra. Eddig nem csinált ilyet, legalább is nem ilyen vehemensen.
[ Szerkesztve ]
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Louies
aktív tag
Sziasztok! A Gemon, Dogsteak, Italicus tápokról mi a vélemény? Vannak tapasztalatok
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Louies
aktív tag
Sziasztok!
Pollen Allergia miatt sokan ajánlják a Huminsavat, de van belőle több féle. Melyik az ajánlott?
-
Louies
aktív tag
Sziasztok! Apoquel 16mg rágótabletta hiánycikk. Nincs itt valakinek valami tutti forrása ahol felelhető. Receptem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest