Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri85
csendes tag
Ahogy látom eléggé leült a topik, azért megosztom tapasztalataimat, hátha érdekel vkit:
Nos, adva volt egy 939-es x2-s felezett toledo magos proci (3800+).
Elég jól tuningolható (2,8-at léggel kihoztam belőle), cserébe rohadtul melegszik.
Miután áttértem vízhűtésre 2,9-et is viszi kényelmesen, valahol 2950 körül van vége, fölötte sehogy sem tudtam stabil működésre bírni. (3g-án még bejön a win, 3,1-en bios post)
Ami érdekes volt, h a két mag között stabil 10-11 fokos különbség volt terhelt állapotban.
Gondoltam esetleg a pasztázás lehet az oka, úgyhogy neki is álltam, leszedni a kupakot.
Végül kiderült h nem ez a probléma.
A procit visszarakva a különbség megmaradt, illetve nyertem vagy 4-5 fokot, meg egy kis tapasztalatot.
Nem gondoltam volna, h ennyi gyártási hiba vagy minek nevezzem van a két mag között.
Vagy egyáltalán mi okozhatja ezt a különbséget?
Üdv, Feri!
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Apple asztali gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő