Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Salamander #9 üzenetére
Én sem sajnálom az Apple-t egy percig sem (hiába vagyok szifon tulaj én is),nem fognak belerokkanni.
Én is azt vallom,hogy nem kellett volna ennyire Kínacentrikussá tenni az ipart,ez már a covidmizéria alatt is bebizonyosodott.
Csak hát már annyira erre a felállásra állt rá a világ,annyira nagyra nőtt a kínai ipar,hogy nem lenne egyszerű,se gyors leszakadni a kínafüggőségről.
Meg igazából a nagytőkések nem is akarnak,hiszen így nagy a haszonkulcs,olcsó a munkaerő.Cserébe minden ottani kommunista hülyeség következményeinek ki van téve a világ minden része. -
A dolgok mögé is kellene látni,ennél azért többről van szó.A helyzet ami ott van nagyon sok más gyárban is probléma,csak sokkal jobban felkapják az emberek a fejüket arra,hogy Apple.
Ha a helyzet tovább fokozódik (nem csak a foxconn-nál) akkor bizony ezer annyi más területen is lehetnek ellátási gondok.Rengeteg termék/alkatrész/alapanyag ott készül és nem csak mobilokba.Autók,háztartási gépek,ipar számára anyagok/termékek,stb.Egy ottani nagyobb termelés kiesés az európai/hazai gyártóiparra is kihatással lehet.Hogy mindenki értse akár termelés visszaesés,kényszerszabadságok,akár elbocsátások,árúhiány alapvetőbb dolgokból is nem csak az Iphone-okból.
Csak hát mindenki az Apple kifejezésre ugrik rá,főleg a haterek,aztán annál messzebb nem is látnak,hiszen az Apple/iPhone kifejezés számukra vörösposztó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest