- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Mercutio_ #1736 üzenetére
Igen, ez az, ma épp filmet néztem rajta és az alu ház azért átmelegedett. Egy ilyet pörgetek benne, azért remélem nem lesz neki baja.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Mercutio_ #1732 üzenetére
Erre sajnos nem tudok válaszolni, egyrészt mert nem tudom, másrészt mert én egy olyan lemezt tettem bele, ami először a gépben volt, de szerencsére volt aki tudta a választ.
És innen jön nekem is egy kérdés: probléma-e az, hogy a külső házban egy 7200-as fordulatú merevlemez végzi a dolgát?
Aki tud kérem válaszoljon. Köszönöm.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Mercutio_ #1728 üzenetére
Az első linken lévő Sharkoon-t vettem én is, illetve pontosabban USB 3.0-as verziót. Van saját tápja igen.
A s-ata verziós házat egy usb kábellel tudod összekötni a géppel vagy bármi egyébbel, lényege, hogy a benne lévő merevlemeznek sata csatisnak kell lennie, nem pedig ide csatisnak.
Míg az e-sata verzióst e-sata kábellel tudod összekötni a kívánt termékkel. Mint például olyan alaplappal amin van e-sata kivezetés, vagy teszel az alaplapba e-sta kivezetést és akkor azzal, vagy olyan médialejátszóhoz, amin van ilyen kivezetés, vagy laptop stb. De amint látom azon is van usb csatlakozó is, szóval ott van választási lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest