Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinomano
őstag
válasz
elessar #8144 üzenetére
Közben a munkahelyemen találtam pár Galaktikát és Metagalaktikát. (Valaki kiszórta öket.)
Hazaviszem, az asszony meg már kivág a könyveimmel együtt!Találtam Dick novellást (52-es szám) és F. Pohl novellásat is (53-es) + még párat... (Galaktika 47, 48, 56, 60; Metagalaktika 3-4-5-6)
-
Bozek
nagyúr
válasz
elessar #6293 üzenetére
"de nem volt kedvem többhöz a feliratos változat miatt"
Akkor te lemaradtál arról, hogy mind az 5 évadot szinkronizálta az Amazon már májusban?
Én az elején feliratosan néztem, és itt egyáltalán nem zavaró a váltás, nagyon jól válogatták meg a szinkronhangokat.
Kíváncsian várom a 6. (egyelőre utolsó) évad premierjét pénteken, hogy az feliratos lesz-e vagy már szinkronnal kezd.
-
-
brownus
veterán
válasz
elessar #6014 üzenetére
no, elkezdtem az ébredő tűz könyvet, remélem sikerül a nővérek után keletkezett űrt betemetni
istenek az égbn, annyira jó, rég volt már ilyen, hogy egy regény és a benne élő karakterek ennyire beszippantottak. imádtam mind3 [link] könyvet.köszönöm az élményt Mark L.
és a vége is kedves volt... -
elessar
tag
válasz
elessar #5597 üzenetére
Legyen egy magyar is, ehhez kicsit meg kellett tornásztatnom az agyamat, mert sem a szerző, sem a cím nem jutott eszembe: T. R. Salty: BELLVM ATLANTIS
-
tibaimp
nagyúr
válasz
elessar #5583 üzenetére
Köszi az infókat!
"Még nem láttam olyan filmet, ami az eredeti regénynek legalább felét hozta volna. " -- ezzel csak részben értek egyet
mert: Gyűrűk Ura, Csillagpor, Keresztapa, Trónok harca filmek/sorozat zseniális lett, ezeket láttam/olvastam is. A Remény rabjai-t és a Halálsoron-t még nem olvastam, viszont a filmek fantasztikusak.
Viszont például az Eragon, Arany iránytű filmen "a szalagot nem éri meg, amire felvették" élve a Te általad is felhozott hasonlattal! Sajnos. A könyvek zseniálisak.Bozek: mentettem a könyvek képeit. kösz.
-
-
bambano
titán
válasz
elessar #2233 üzenetére
több hsz-re:
az a baj ezzel a gondolattal, hogyha szépirodalmat akar apu tolni, abba fable nem fér bele. egyébként is fable-ben kicsit sok a szex meg az erőszak egy 14 évesnek.amit meg olvasna, az apunál leégés kategória. micsoda gagyi könyvek, egy darab vámpír sincs bennük
Jókainak is vannak olvasható könyvei, csak nem sok. Az És mégis mozog a föld, az Egy magyar nábob, a Kárpáthy Zoltán elmegy olvashatóság szempontjából.
viszont hiába erőlteted a szépirodalmat, a kölök nem fogja olvasni, mert sem nem érdekli, sem nem talál benne semmit, ami neki tetszene. Szerinted hogy fognak rá nézni a kortársai, ha a Csitvári krónikát kezdi elemezgetni? Az ő korában már az is nagy dolog, hogy bármit akar olvasni, majd nézz szét a logouton, mikor veri a mellét érettségi előtt az okostojás, hogy 18 éves korára 5 darab könyvet elolvasott, ő a király.
Ha már mindenáron sok betűt akarsz a kezébe adni, akkor Harry Potter. A régi ifjúsági könyvek között volt a delfin sorozat, azt érdemes. ilyen egyenkinézetük volt.
az meg, hogy leéget a gyereked téged, csak a poros öreg sznob társaságban fordul elő. különben is azt a 2-3 évet még kibírod, amikor egyáltalán hajlandó lesz veled elmenni bárhova is, utána meg már nem fog "leégetni", mert nem fogod látni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest