- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
borisz1994
csendes tag
válasz
kinetone #261 üzenetére
Sajnos elképzelhető kezdődő BGA hiba. Ezt csak az tudja megerősíteni hogy ha már egyszer bekapcsoltad, majd kikapcsolod és megint bekapcsolod (3.-ik indítás) ha így is indul akkor valószínűleg igazam van. A jelenséget a hőtágulás okozza. Elsőre nem érintkezik valamelyik golyó, de melegszik a déli híd. Ez a kis melegedés elég ahhoz hogy összeérjen a szakadás és ezért indul másodszorra. Úgy is le tudod tesztelni hogy első indítás előtt a déli híd környékét pl. hajszárítóval kicsit megmelegíted. Ha így rögtön indul akkor sajnos 100% BGA hiba
-
borisz1994
csendes tag
Tudom hogy 2 chip van rajta. Csak az egyikhez volt tartalom így csak azt tudtam újra írni. De valószínűleg a második IC-t maga a lap programozza fel a fő IC tartalmából. CH341-es programozóval írtam meg. A hibajelenség az volt hogy ugyan bekapcsolt, de nem post-olt. Még a billentyűzeten a num lock LED sem villant fel, de viszont RAM nélkül hibát csipogott.
-
borisz1994
csendes tag
Üdv. Nincs valakinek egy KTQM87/mITX-hez BIOS dump? Sajnos nem akar indulni a lap és érdemes volna megpróbálni újra írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest