Új hozzászólás Aktív témák
-
mvkly
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #2207 üzenetére
-
mvkly
senior tag
válasz NeoPampalini #1805 üzenetére
Neeem mászok én sehova Valaki a facebook posztoknak, valaki meg a hivatalos jelentéseknek nem hisz, evvan. Még szerencse, hogy nem számít a véleményünk
Ami meg a szóvirágok mögé bújó szélsőséges megmondókat, politikusokat, írókat illeti, arról egy másik konteo jut eszembe.
Komintern, Willi Münzenberg (Arbeiter Illustrierte Zeitung, Die Welt am Abend), Anti-Imperialista Liga (Béke!). Bár ez talán több, mint konteo. -
mvkly
senior tag
Csak a Covid-hoz, mert ezt őszintén, kötekedés nélkül nem értem. A releváns PH! topikokban nem jártam, szakmailag zéró vagyok.
De akkor ezek az emberek mind át lettek verve, vagy benne voltak egy világméretű összeesküvésben?
És ez csak Bergamoból 3 találomra kép. -
mvkly
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #1455 üzenetére
Hallottam erről a videóról, most nagyot megy az erre fogékonyak közt. Nem akartam én semmit a linkkel, csak gondoltam... Igazából nem is tudom mit. Nem kell minden mögött pókhálót látni, de ugye nem őrlünk egy malomban
Például a teában lehet újra zéró a reszelék, de akkor te többé nem fogsz teát inni, legfeljebb a már háromszor kiáztatottat, kiszedve a Törökvész úti kukákból.
Én jobb szeretem a földhözragadtabb, szórakoztatóbb konteókat. Ki ölte meg Kennedy-t, melyik bázispont alá ásták el Hoffa-t, ilyesmik. Ez a topic meg egészen más irányú.
Nem akartam zavarni, további jó szórakozást! -
mvkly
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #1448 üzenetére
[link]
Az eljárás során kerül bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Politikai jellegű topikjaink:
Politika
Külpolitika
Ukrajnai háború
Konteó topic
Iszlám, muszlimok, arab világ
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest